Разкритие: Виж тайната на Григор Димитров и Сесил Каратанчева!

Разкритие: Виж тайната на Григор Димитров и Сесил Каратанчева!
4.3 (85%) 8 votes

Григор Димитров и Сесил Каратанчева се познават от години, но пазят в тайна своята близост!

Григор Димитров е бил и със Сесил Каратанчева, бройката му постоянно расте

Григор Димитров е бил и със Сесил Каратанчева, бройката му постоянно расте

Досега бяха известни повече чужденките, с които Гришо е имал любовни отношения, а българките останаха някак встрани. Единствено за Мика Стоичкова се знае, че е била гадже с тенисиста в неговите тийнейджърски години.

И друга наша хубавица, ползваща се с популярност, обаче е имала вземане-даване с Григор Димитров. Това е обявената за национална предателка преди време Сесил Каратанчева, научи Kliuki.bg.

Двамата се запознали още преди 7-8 години, когато попаднали заедно на турнир в България. Допаднали си и още същата вечер преспали заедно. Случката е била еднократна, но белязала добро приятелство между тях. И до днес те се чували и при възможност се виждали.

Както всички жени в живота на Григор Димитров, така и Сесил Каратанчева е по-голяма, като разликата им е 2 години. Мика пък е с 3 години над него. Мария Шарапова има в 4 повече като възраст, Серина Уилямс – 10 г., но рекордът е на Никол Шерцингер. Певицата, която е негова настояща половинка, е по-възрастна от Гришо с умопомрачителните 13 години.

В момента Сесил Каратанчева е сгодена за бившия футболист, оказал се без много славна кариера – Михаил Мирчев. Той не знаел за отношенията ѝ с Григор Димитров, защото тенисистката не искала да раздува много нещата, с което би навредила главно на Гришо.

Първата ни ракета обаче се оказва голям женкар. Всяка една дама, която той пожелае, веднага пада в обятията му. Мнозина го упрекват, че повече мисли за любовта, отколкото за кариерата си, което е причината за сгромолясването му в ранглистата, но Гришо изглежда щастлив от този живот.

„Прави грешката на Божинов, Благо и много други. Вместо да върти любов, да си намери сериозна дама и да се съсредоточи върху тенис корта.“ – беснеят почитателите на Григор Димитров.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар