Валери Божинов не иска да повярва: Ето докъде стигна Попето заради Елена!

Валери Божинов не иска да повярва: Ето докъде стигна Попето заради Елена!
5 (100%) 2 votes

Валери Божинов е шокиран и същевременно сломен, след като Ивелин Попов се оказа неговият „препъни камък“!

Валери Божинов получи шокиращ удар от Ивелин Попов

Валери Божинов получи шокиращ удар от Ивелин Попов

Въпреки всичките си изневери, Попето се оказа от онези мъже, които смятат, че те могат да пипат, но жена им трябва да бъде само с тях. Футболистът е толкова ревнив, че в момента от това си пати Валери Божинов. Именно играчът на Спартак (Москва) е причината бившият на Николета Лозанова днес да не пътува за Португалия и изобщо да не бъде повикан в националния ни състав, научи Kliuki.bg.

Нападателят на Партизан (Белград) преди време заглеждал Елена Паришева и това не се харесало на Ивелин Попов. Няма информация за изневяра на фолк дивата, но за Попето било достатъчно, че Божинов задиря жена му, за да го намрази.

Двамата са били приятели до именно този случай. По време на един от запоите в нощен клуб Валери танцувал с Елена и дори изглеждало сякаш флиртува с нея. Колегата му побеснял и след това повече не се обадил на бившия си вече приятел.

Попето обаче се оказва по-отмъстителен от очакваното. Той до такава степен ненавиждал Валери Божинов, че поискал от треньорът Ивайло Петев да не го вика повече в отбора. Първоначално селекционерът отказал, за да покаже, че уж той командва, но месеци след това постъпил точно както му казал Ивелин.

Има слухове, че конфликтът между Попов и Божинов е започнал дори по-рано, а това с Елена Паришева преляло чашата. През последното лято двамата се състезаваха за една и съща жена, което стана обществена тайна. Мис Видин 2012 Боряна Миткова обаче избра Валери, което накърнило гордостта на Ивелин.

Попето по принцип се зарадвал, когато Петев поел „лъвовете“, защото двамата били близки. Предишният треньор Любослав Пенев не беше подвластен на външни мнения и се говори, че Попов нарочно е пропуснал онази дузпа срещу Малта, коствала главата на Любо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валери Божинов не иска да повярва: Ето докъде стигна Попето заради Елена!”

  1. да да

    мар. 25. 2016

    Професионалните eba4i си имат принцип : – „никога НЕ давай на prostitutka пове4е от дневния си надник”, а той Валерката за един сеанс дава годишен надник . . .

Добавете коментар