Болна ли: Виж къде заминава Лили Иванова преди Великден!

Болна ли: Виж къде заминава Лили Иванова преди Великден!
5 (100%) 4 votes

Лили Иванова си намери ново занимание

Лили Иванова е решила да се отдаде на духовно пречистване. След големия си концерт на 31 март в НДК, примата възнамерява да отпраши на шеметно пътешествие. Певицата имала идея да стегне куфарите и посети Божи гроб, точно преди великденските празници. Тя решила да си направи подарък и за рождения си ден, който е на 24 април.

Лили Иванова вече си е резервирала стая в хотел в Ерусалим. Тя ще спи в луксозната обител, за което ще брои по триста долара на вечер. Все пак, заради християнското смирение, което я обхванало напоследък, естрадната прима е решила да не се глези излишно с много лукс и в стаята й да няма много екстри.
Лили Иванова не за първи път посещава свещените земи. Тя търси смирение и упование в Бога, което не е намерила досега в личния си живот. Според звездата успешната й кариера се дължи на това, че е била няколко пъти Йерусалим, пише Слава.

Певицата ще търси спасение и от физическите болки, които напоследък я тормозят много. Дългогодишният жесток хранителен режим, при който тя не си позволяваше никакви излишества заради сцената, както и постоянно на високи токчета са дали отражение, особено сега, когато примата на родната естрада е на една солидна възраст.

Почти цяла зима изпълнителката бе скована на легло, особено след турнето й в Канада и Америка, когато се върна крайно изтощена.Последваха коледно-новогодишните празници, когато отново имаше участия по хотели и частни партита, които допълнително „помогнаха” здравето й да се влоши драстично.

Лили Иванова заминава за Божи гроб, за да пречисти душата и тялото си

Лили Иванова заминава за Божи гроб, за да пречисти душата и тялото си

Затова с посещението на Божи гроб Лили Иванова е решена да излекува не само духа, но и тялото си, след което пак да се отдаде на любимата си публика и сцена. Примата вече се похвали с новото си парче „Този миг”, което вече се върти в ефира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар