Любовен трилър: Галин заби адреналинката Яна, но на висока цена!

Любовен трилър: Галин заби адреналинката Яна, но на висока цена!
4.8 (95%) 4 votes

Певецът Галин реши да отмъсти на Радослав Куцев, забивайки гаджето му!

Певецът Галин използва адреналинката Яна за лично отмъщение и успя, но сякаш на доста солидна цена

Певецът Галин използва адреналинката Яна за лично отмъщение и успя, но сякаш на доста солидна цена

Истински любовен трилър се заформи в обществените среди. Оказва се, че Галин още страра по собственика на мебелна къща „Явор“ и ненавижда Радослав Куцев, който разби връзката им. Както „Всеки ден“ писа, Радо е бил предпочетен пред Галин и това сразило фолк певеца.

Въпреки че от този конфликт са минали месеци и вече актуалните половинки и на двамата са други, изпълнителят на „Пайнер“ не простил на спортиста. Той решил да му отмъсти и го сторил, забивайки гаджето му Яна, научи Kliuki.bg.

Адреналинката беше последната изгора на шампиона по кану-каяк, но Галин е успял да му я отнеме. Говори се, че за това е спомогнала и изневяра на Радо. Певецът обаче не искал връзка с красавицата, а просто търсел отмъщение, защото не е тайна, че именно бизнесменът от „Явор“ спонсорираше до голяма степен кариерата му, а сега кранчето спря.

За Галин се говори от много дълго време, че е и на двата бряга. Въпреки наглед напомпаната си визия, певецът е спряган за любовник на доста влиятелни мъже. Жените, минали през леглото му, обаче също не са никак малко.

Заигравката с адреналинката Яна коствала твърде скъпо на Галин, защото Радослав Куцев се зарекъл на свой ред да отмъсти, карайки собственикът на „Явор“ да срине кариерата на певеца. Той имал толкова много връзки, че само с няколко обаждания Галин ще трябвало да си търси участия чак извън пределите на България.

Към днешна дата дуетният партньор на Кристиана отново бил сам. Историята с Яна била само за няколко нощи, а от доста време нямал досег до мъже. Затова Галин се съсредоточил изцяло върху кариерата си, надявайки се че любовните му терзания няма да се отразят негативяно на приходите му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар