Тя е най-красивата журналистка, но е сама от 5 години: Виж защо!

Тя е най-красивата журналистка, но е сама от 5 години: Виж защо!
4.2 (84%) 5 votes

Да, може една жена да е красавица и същевременно мъжете да не я искат, не и за сериозни взаимоотношения. Такъв е случаят с Лиляна Боянова, която наскоро стана Мис ТВ чар!

Лиляна Боянова

Лиляна Боянова

Сензационно и направо шокиращо, но от почти 5 години Лили няма мъж до себе си. Разбира се, това не значи, че за този период през леглото ѝ не са минали никакви мъже, но сериозната връзка отсъства от живота ѝ, научи Kliuki.bg.

Уникална!

Уникална!

Причините са комплексни, но предимно са в самата Лиляна Боянова. Характерът ѝ не бил от най-лесните, въпреки че в ефир изглежда мила и добра. Журналистката много добре знаела колко струва и имала огромни изисквания за мъжа, който ще спечели сърцето ѝ. Той трябвало да бъде висок, умен, начетен и с приятна визия.

Другият проблем при съжителството с Лиляна Боянова идвал от нейната липса на домакинска дейност. В Би Ти Ви новинарката печелела изключително добре, за да си позволява да плаща на икономка, която изпълнявала всички задължения у дома, включително и да гледа 5-годишния ѝ син Камен.

Лили обаче била скарана с готвенето по всякакъв начин. Тя трудно правела дори омлет, което не се харесало на мъжете, с които е била досега. Като повечето здраво работещи жени, и журналистката не умеела да чисти и подрежда у дома, поради което плащала на помощница.

Проблемът пред Лиляна Боянова бил и във високите ѝ доходи. Мъжете се плашели от това, че е красива и заможна едновременно. Повечето от тях се страхували и от това, че е известна. А онези, които дръзвали да я пожелаят за връзка пък, не били одобрявани от Лили.

Така репортерката на БТВ вече от почти 5 години е сама. Тя се разделя с бащата на Камен, когато той е още бебе. След това така и не се получават всичките ѝ опити за истинска връзка.

От години Лиляна Боянова е определяна за най-красивото лице на българската телевизия. Наскоро тя отново грабна „Мис ТВ чар“, но това не ѝ помага в любовта. Говори се, че самият Слави Трифонов я е пожелал за една нощ, но тя му е отказала, защото искала сериозна връзка.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар