Ирина Тенчева си получи заслуженото, Вихра и Ава я сложиха на мястото й с тези думи!

Ирина Тенчева си получи заслуженото, Вихра и Ава я сложиха на мястото й с тези думи!
4 (80%) 9 votes

Ирина Тенчева разбра по болезнения начин, че всичко в този живот се връща.

Настоящата любима на тв продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, е подложена на двойна атака, която е в отговор на поредната й подмолна стратегия. Този път картите са раздадени в полза на Вихра, която получава възможност да си върне за унижението, научи kliuki.bg.

Иван, Вихра и Ава

Иван, Вихра и Ава

Ирина се превърна в отрицателен герой след раздора, който вся в семейството на Иван и Вихра. След като ги раздели и се подсигури, раждайки дете на Христов, сега тя се старае да привлече на своя страна и Ава, дъщеричката на бившото семейство. Тук обаче удря на камък, защото женската й хитрост не дава резултат както при Иван. Докато Ава била по-малка, Ирина Тенчева успявала до някъде да я манипулира, но днес шансовете й да я настрои срещу родната й майка клонят към нула.

Момичето вече поотрасна и бързо осъзна кои са положителните и кои – отрицателните герои в историята. Иван и Ава имат адски силна връзка и той, като истински загрижен баща, се старае да осигури пълен комфорт за дъщеря си. Тя обаче не се чувства много на място при доведената си майка – Ирина Тенчева, и вече между двете зрее сериозен конфликт.

Ава осъзнава, че новата жена на баща й е наранила нейната родна майка и не иска да я приеме. Малката дори е заявила в прав текст на Ирина, че тя не е нейна майка, а Вихра. Тенчева е безсилна пред връзката майка-дъщеря, но въпреки това не спира с нейните подмолни номера. Тя е истински притеснена, че заради Ава и нейното мнение за нея Иван може да я зареже и да се върне отново при Вихра, където момчето ще е истински щастливо, пише retro.bg.

Наскоро Ирина Тенчева направи пореден подъл, но неуспешен опит да подразни бившата на мъжа си. Тя се похвали в социалната мрежа, че стяга багаж за шест човека, като в това число включва трите си деца плюс Ава. Неумелият й ход да се изкара супер майка предизвика вълна от негативизъм, а за Вихра това бе подходящ момент да даде на съперничката си да разбере кой кой е в заплетената любовна драма.

Вихра коментира поста заявявайки категорично, че Ирина Тенчева е обречена и трябва да приеме факта, че Ава вече е голяма и обича единствено майка си и баща си и че ще тръгне някъде, само ако тя позволи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ирина Тенчева си получи заслуженото, Вихра и Ава я сложиха на мястото й с тези думи!”

  1. Ev

    мар. 28. 2016

    Тая змия не си ли дава сметка, колко евтини номера върти. Момиченцето расте и ще осъзнае, че змията е студенокръвна. Дано е по-умно от баща си и не се поддаде на тази манипулативна кучка.

  2. Стига глупости

    мар. 29. 2016

    Awa със сигурност знае коя е нейната майка. поредни глупости пишете. а за това, че Ава се вижда с баща си срещу определено заплащане нищо не казвате. Вихра изобщо дали осъзнава колко се изложи след развода си !Обикаляше като луда по телевизиите да се жалва.Кротна , когато и затвориха устата с пачка..

Добавете коментар