Румен Луканов побърка Ина, изневерите му вече не са най-лошото!

Румен Луканов побърка Ина, изневерите му вече не са най-лошото!
4 (80%) 4 votes

Румен Луканов разби илюзиите на жена си, задава се неприятно бъдеще!

Румен Луканов все още се гаври с Ина

Румен Луканов все още се гаври с Ина

Водещият на „Сделка или не“, който в момента е продуцент на „Семейни войни“, продължава да не мисли за следващите дни. Въпреки че има двама сина, които трябва един ден да осигури, Румен Луканов изобщо не пестял финансови средства. Той харчел заплатата си докрай и в банковата си сметка нямал почти нищо спестено. Дори дръзвал да тегли кредити, макар да печели повече от добре в Нова ТВ, научи Kliuki.bg.

Ина била потресена от скоростта, с която съпругът ѝ харчи. Тя например недоумявала как може да си купи мерцедес за 100 бона, при положение че на семейството си не е дал и стотинка в повече от обичайното. На всичкото отгоре телевизионерът трябвало да ползва отново услугите на банка, тъй като нямал такава сума в сметката си.

„Той непрестанно тегли кредити и после бързо ги погасява, защото има огромна заплата. „Сделка или не“ падна от ефир, но и „Семейни войни“ няма да бъде вечно шоу, все някога и то ще бъде свалено от екран. Румбата трябва да мисли именно за това време, но той му е отпуснал края и се наслаждава на живота.“ – разкриват приятелите на тв водещия.

Румен Луканов отдавна си играе с нервите на Ина. Доскоро той открито флиртуваше и излизаше с участнички в „Сделка или не“. Изневерите му се превърнаха в обществена тайна, но не и в причина съпругата му да го изостави. Разбира се, за това доста помага и фактът, че жилището на семейството е на името на Румен, понеже е купено с негови пари.

Странно или не, Ина била по-бясна на мъжа си не заради забежките му, а защото хабял много пари, които по принцип искала да се заделят за децата. Тя се била примирила с участта си да бъде с неверен мъж, но не можела да се примири, че синовете ѝ няма да имат осигурено бъдеще, при положение че баща им не е кой да е, а доста заможен телевизионер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар