Сериозен удар срещу Галин!

Сериозен удар срещу Галин!
5 (100%) 1 vote

Галин не е харесван от арт средите у нас – популярният сред поп фолк феновете изпълнител на няколко хита и с по-известни дуетни половинки, каквато е Деси Слава и песента им – „Нека да е тайно“.

Освен че навлезе леко и безпроблемно в музикалния бранш, скоро той явно прояви апетити и към това образът му да бъде сред известните имена на театъра и киното у нас. Тенденцията започна, след като последните десетина години артистите стават по-харесвани и кино проектите и сериали по телевизията все по-често се търсят и се гледат от мнозинството зрители у нас. Галин може би е предположил, че няма да му е излишно да се включи към някоя пиеса или да се бори за роли в киното, все пак редица негови колежки имаха епизодични участия в някои кино филми и тв проекти.

Галин - новата театрална звезда у нас

Галин – дали е новата театрална звезда у нас?

И така името на изпълнителя на фолк парчета се появи редом до артистичната трупа на пиесата „Изневери в повече“. Скоро след това обаче той отпадна от екипа, изненадващо за някои негови фенове, добавя и изданието Kliuki.bg.

Според непотвърдени слухове, доста от родните ни театри не приели добре идеята подобен самозванец в театъра да им взима ролите с лекота, накрая самият Галин отсякъл, че няма нужда от подобни участия. Имал желание и интерес към професията и към някои пиеси, но не искал да създава конфликти. Така хубавецът от Добрич се оказа извън театралната сцена, засега! Дали скоро някои отново няма да види в негово лице таланта, предстои да се разкрие.

И все пак човек може да притежава усет за изкуство и дарби без да е учил за това, но пък нека признаем, че родните ни артисти имат право да бранят хляба си. И без това те получават скромни възнаграждения за големите си усилия и работа. Желаем успехи на Галин в начинанията му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар