Скандал в bTV: Ударът за Сашо Кадиев е огромен, Деси Стоянова в шок! (още подробности)

Скандал в bTV: Ударът за Сашо Кадиев е огромен, Деси Стоянова в шок! (още подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Сашо Кадиев си навлече големи неприятности, колежката му Деси Стоянова не може да повярва!

Синът на Катето Евро – Сашо Кадиев изпадна в немилост пред шефовете си от Би Ти Ви. Въпреки че се води един от любомците на зрителите, актьорът й водещ на „Преди обед“ предизвика скандал на работното си място. А най-лошото е, че това не му е за първи път.

Днес Сашо Кадиев и Деси Стоянова трябваше да гостуват на колегата си Антон Хекимян в сутрешния блок. Какво бе учудването на всички обаче, когато интервюто започна само с Деси, тъй като от Сашо нямаше и следа.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев си навлече куп ядове в работата заради перманентни закъснения

„Не знам защо го няма и какво е станало. Надявам се, че ще обясни всичко, когато дойде. Това, което ми е известно е, че Сашо има големи ядове с придвижването си от своя дом до студиото“, смънка Деси Стоянова, която отчаяно се опитваше да оправдае и оневини колегата си.

Думите й се оказаха верни – още след връхлитането си при Антон Хекимян, Сашо Кадиев се оправда, че живее в столичното село Кокаляне и всеки ден едва успява да се добере до работата си, заради множеството задръствания.

Само че този факт е последният, с който работодателите му биха се съобразили и биха приели за обективна причина да не му „дърпат ушите“. Всеизвестен факт е, че задръстванията в София са ужасни, но това не било повод всички да се съобразяват с него.

„При положение, че милион столичани успяват да се справят с трафика и да си вършат работата без закъснение, шефовете на Сашо не могат да приемат доводите му. Още повече, че това е поредното му закъснение за ефир. Те бяха бясни и не разбират какво му пречи да тръгва с половин и дори един час по-рано, щом вижда, че времето не му е достатъчно“, разказват колеги на Сашо Кадиев от кухнята на медията.

Водещият дори получил ултиматум и предупреждение, че при още една такава грешка, ще му бъде орязана сериозна част от заплатата. А ако нещата не поемат в нормална посока, дори мястото му до Деси Стоянова било застрашено.

Това е страшен удар за сина на Катето Евро, тъй като като актьор в театъра той получава смешна заплата и единствено доходите от Би Ти Ви му позволяват да издържа нормално семейството си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар