Сензация: Яна хвърли бомбата с разтърсваща новина, Петко Димитров не е на себе си от вълнение!

Сензация: Яна хвърли бомбата с разтърсваща новина, Петко Димитров не е на себе си от вълнение!
4.5 (90%) 6 votes

Яна Димитрова разтърси съпруга си Петко Димитров с това, което съобщи!

Петко Димитров не може място да си намери след неочакваната вест, която му сервира половинката Яна Акимова (по съпруг вече Яна Димитрова). Двамата са женени от няколко години, но танцьорката единствена от предишните му жени, успя да кротне палавия бизнесмен и да го превърне в стабилен съпруг.

Още повече сега, когато тя му дари най-голямото щастие отново. Оказа се, че Петко Димитров отново ще става татко, тъй като Яна Димитрова е бременна във втория месец, пише сайтът Лайфстайл.бг. Бременността на танцьорката е вече потвърдена, а мъжът й не вярва на ушите си.

Петко Димитров

Петко Димитров отново ще става татко, съпругата му Яна е бременна във втория месец

Петко и Яна имат вече един прекрасен син в лицето на малкия Доменик, а ресторантьорът е татко и на по-голямо дете Виктор от миналия си брак с Мария Игнатова. Към днешна дата Петко Димитров се надява, че жена му ще го дари с така мечтаната дъщеричка, за да бъде щастието му изцяло пълно.

Близки до звездното семейство разкриха, че бъдещата майка се чувства много добре и бременността й понася леко. А и как да бъде иначе, когато мъжът й я затрупвал с цялата нежност и грижи на света.

„Петко Димитров не е онзи Петко Димитров, когото познавахме преди години. Той много обичаше и Мария Игнатова, и Ели Гигова след това, но сякаш с Яна намери истинското си аз, откри себе си. Това момиче го промени от корен и сме сигурни, че тя е неговата половинка“, коментират познати на Петко Димитров.

Очаква се бебето на Петко и Яна да се появи на бял свят до края на тази година, а танцьорката временно е спряла работата си в студиото по танци, което Петко й подари малко след раждането на Доменик.

Двамата му сина били страшно развълнувани от предстоящата поява на третото бебе в дома им и постоянно искали да помагат на бременната Яна с каквото могат.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сензация: Яна хвърли бомбата с разтърсваща новина, Петко Димитров не е на себе си от вълнение!”

  1. Лила

    мар. 28. 2016

    Тя ще роди момче, а той ще фалира.

  2. ИНА

    мар. 29. 2016

    МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЯХ

Добавете коментар