Бомба: Виж кой утешава Мария Шарапова след кошмара с допинга! (неочаквани разкрития + снимки)

Бомба: Виж кой утешава Мария Шарапова след кошмара с допинга! (неочаквани разкрития + снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Мария Шарапова намери утеха в Мексико, но няма да повярвате кой я заведе там!

Тенис звездата Мария Шарапова преживя наистина много през последните седмици. Припомняме, че рускинята бе спипана с допинг, който е открит в тялото й след дългогодишен и позволен прием на важно за здравето й лекарство.

От началото на тази година обаче въпросното вещество е тотално забранено, на което Маша отговори, че не е била запозната с последните изисквания. Дали са й повярвали, или не, това не е от особено значение, но фактите са, че тя бе принудена да се оттегли като посланик на ООН, а Найк и Порше на момента прекратиха рекламните си договори с нея.

Мария Шарапова

Мария Шарапова получи помощ и утеха не от мъж, а от жена

Родната тенис легенда Григор Димитров пръв изказа подкрепата си за Мария Шарапова като заяви пред цял свят, че вярва на Маша и се надява, че истината в крайна сметка ще излезе наяве и тя ще бъде оневинена.

За сега поне Мария Шарапова има забрана (макар и временна), да се състезава, което я срина психически. За да се отпусне и макар за малко да забрави грижите си, тенисистката получи подкрепа не от мъж, а от жена и това е комедийната актриса Челси Хендлър.

Именно с нея Маша замина за слънчево Мексико, където прекара уикенда по златните плажове на екзотичното кътче. Двете с Челси Хендлър дори бяха облечени еднакво, в черни бански от две части, а поддържаните им тела подпалиха плажуващите наоколо.

Не може да се отрече, че въпреки неприятностите, визията на Мария Шарапова продължава да бъде перфектна като рускинята изглежда свежа, енергична и тонизирана, коментират очевидци пред американски медии.

Маша изглежда повече от перфектно на плажа в Мексико

Маша изглежда повече от перфектно на плажа в Мексико

Челси Хендлър е плътно до Шарапова в тежкия момент

Челси Хендлър е плътно до Шарапова в тежкия момент

„То се е видяло, че от мъжете не можеш да очакваш рамо в наистина труден момент. Затова пък приятелката й дава нужната опора и явно се справя добре, като се има предвид, че Маша просто цъфти“, коментират очевидци на ваканцията на хубавата Мария Шарапова.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар