Страшен срив в bTV: Шокиращото решение на Слави Трифонов разтърси медията! (скандалът е огромен)

Страшен срив в bTV: Шокиращото решение на Слави Трифонов разтърси медията! (скандалът е огромен)
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов взе категорично решение, с което предизвика страшен кошмар!

Лицето на Би Ти Ви – Слави Трифонов постави на колене ръководството на медията, а и всички колеги, с които е работил толкова години. Дългия взе твърдото решение да се раздели с телевизията и да премине във вражеския лагер – Нова телевизия.

Припомняме, че още в началото на годината Слави Трифонов на няколко пъти бе засичан да обядва с боса на Нова телевизия Дидие Щосел като визитите им бяха твърдо служебни. Преговорите за преместването на „Шоуто на Слави“ се водеха още тогава, а към днешна дата вече всичко било уговорено, съобщава вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов оставя Би Ти Ви зад гърба си, отива във вражеския лагер

Окончателното споразумение между Слави Трифонов и Дидие Щосел било взето преди броени дни, след като шефът на Би Ти Ви Павел Станчев съобщил на шоумена, че обмисля да измести шоуто му в 23 часа и дори да го съкрати като време.

Това означавало да се съкрати и бюджетът на предаването – нещо, което Слави Трифонов никога няма да приеме. В Нова телевизия обаче той ще получи рекордната сума от два милиона лева и при това положение изобщо не се поколебал.

Хаосът и стресът в Би Ти Ви към днешна дата граничат с истерия, тъй като отдавна е ясно на всички, че единствено Слави Трифонов крепеше пропадащия рейтинг на телевизията като цяло. Макар че и гледаемостта на шоуто му значително намаля, в сравнение с миналите години.

Нова телевизия обаче може да се похвали с цял набор от предавания, риалити формати, сериали и какво ли още не, с каквито по неизвестни причини, Би Ти Ви не разполага.

„Сега, когато и „Шоуто на Слави“ слиза от екрана им, всички са в шок. Нова телевизия става пълноправен господар на телевизионния ефир, което е срам за медия с претенции, каквато е Би Ти Ви“, коментират хора от кухнята на телевизията.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар