Изумителен разкош: Виж имението, което Гришо купува в Маями! (лукс като в приказките)

Изумителен разкош: Виж имението, което Гришо купува в Маями! (лукс като в приказките)
4 (80%) 7 votes

Григор Димитров вече си надви на масрафа и реши да си купи имение в Маями!

Родната тенис гордост Григор Димитров най-после реши да се изръси, за да си купи имение в Щатите. Гришо се води жител на прекрасния Монте Карло, а до момента като оставаше в Америка, живееше или при приятели, или на хотел.

Е, хасковлията вече „удари по масата“ и реши – хвърля 1,5 милиона долара, за да стане горд собственик на чудно красиво имение в Маями. Григор Димитров разчита на услугите на известната брокерка Мария Марияна, която вече го насочила към едно от най-хубавите местенца в Маями.

Григор Димитров

Григор Димитров хвърля 1,5 милиона долара за чудното имение на брега на океана в Маями. Можем само да го поздравим и да се радваме за него!

Имението, което ще купува Григор Димитров, е на самия бряг на океана и разполага с огромна градина, три спални, частен пристан за яхти, голям басейн, стаи за гости и множество други екстри, за каквито болшинството от людете по света, могат само да си мечтаят или да гледат по телевизията.

Припомняме, че в Маями живее от години и семейството на големия Христо Стоичков, така че той и дъщеря му Мика Стоичкова ще бъдат нещо като комшии на Гришо. Това е перфектно за тенисиста, който още от малък е приятел с Мика Стоичкова.

Въпреки огромните си средства от тениса и от рекламни кампании, Григор Димитров ще има още доста хляб да изяде обаче, докато стигне финансите на настоящото си гадже Никол Шерцингер.

Красивата и смугла певица е рекордьорка с това, че може да изкара над един милион долара за по-малко от няколко часа. Тя живее в приказно имение за 3,7 милиона долара, намиращо се в Бевърли Хилс.

По-богата от Григор Димитров е и бившата му любима Мария Шарапова, която се радва на имение в Калифорния за пет милиона долара и имение за три милиона долара във Флорида.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Изумителен разкош: Виж имението, което Гришо купува в Маями! (лукс като в приказките)”

  1. Anna

    мар. 29. 2016

    В Маями живее настоящия треньор на Григор Франко Давин и е логично е да си купи имот там, след като се налага да тренира и прекарва времето между турнирите в Маями. За 1,5 милиона долара не може да си купи имение в Маями. По-голяма част от тенисистите се подготвят декември месец в Маями и имат имоти там. Спорно е кой има повече пари Григор или Никол.

  2. drfdf

    мар. 29. 2016

    Майтап си правите. За милион и половина долара може да си купи барачка за инструменти в Маями, но не и на брега :)))

Добавете коментар