Ивелин Попов взе решението на живота си, Елена не може да повярва!

Ивелин Попов взе решението на живота си, Елена не може да повярва!
4.7 (93.33%) 3 votes

Елена Паришева е безкрайно изненадана от решението на своя мъж Ивелин Попов!

Ивелин Попов иска да върне жеста на Елена Паришева

Ивелин Попов иска да върне жеста на Елена Паришева

Попето винаги е бил водещият във връзката им, но се оказва, че го осъзнава и желае да ощастливи жена си. Футболистът иска да ѝ върне жеста, който тя направи преди години, отказвайки се от кариерата си в чалгата, за да бъде непрестанно до него.

Ивелин Попов е решил съвсем твърдо до 5 години да спре с футбола и да се върне в България, заедно със семейството си, научи Kliuki.bg. Въпреки че имал възможност да остане в Русия и след активната си кариера, той желаел да се върне в родината, за да може Елена Паришева да възобнови изявите си в попфолка.

Откакто блондинката напусна „Пайнер“ и замина за чужбина, Попето се чувствал виновен и обмислял как да ѝ върне жеста. Накрая не успял да измисли нищо по-добро от това да задвижи отново кариерата ѝ в попфолка. Той бил наясно, че това е нещото, което най-много би ощастливило живота на жена му.

„През всичките години я гледах как мислено се разкъсва, когато пуска телевизия „Планета“. Там се изявяват певици, сред които тя трябваше да бъде. Заради мен изпусна много, но не е късно да си го върне.“ – смята Ивелин Попов.

Елена Паришева, която е с 2 години по-напред във възрастта от мъжа си, останала изненадана от неговото решение да се завърне в България, след като спре да играе футбол. Тя очаквала, че той ще влезе в управата на Спартак (Москва) или на друг руски клуб, в който е играл. Попето обаче искал най-после и майката на децата му да има успешна кариера, не само той.

„Никога не съм съжалявала за избора си. Много мои колежки съчетават личния си живот с работата, но аз не исках това, а истинско семейство.“ – казва по темата пък красивата Елена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар