Ще се сбъдне ли пророчеството: Лили Иванова разбрала кога ще умре? (Още разкрития)

Ще се сбъдне ли пророчеството: Лили Иванова разбрала кога ще умре? (Още разкрития)
4.2 (83.33%) 6 votes

Лили Иванова крие свръхестествени способности

Лили Иванова е получила магически сили, заради близкия си контакт с феномена Ванга. Примата на родната естрада често посещавала петричката пророчица, а тя я съветвала доста често и допри й разкрила бъдещето. Певица №1 още не може да се отърси още от кошмара на смъртта й, като за нея е равносилно на загуба на много скъп човек. Но честите срещи с ясновидката отприщили у певицата силата на медиум.

Това, че тя е развила свръхсензитивни способности се знаело от тесен кръг роднини. Близките й не искали да разпространяват слуха за умението й, за да съхранят звездата от любопитните погледи.

Докато била жива, певицата и гадателката се затваряли дълго сами и си говорили на различни теми. Ванга съветвала Лили Иванова да се вглъбява в себе си, да търси из вечните отговори за живота и смъртта, да прониква над видимите неща и да улавя невидимото. Именно тези уроци направили от звездата на родната естрада по-различно мислеща и й повлияли до такава степен, че тя улавяла на по-фино ниво невидимите енергии.

Популярната изпълнителка споделяла пред близките си, че вече успявала да различи негативната от положителната енергия и да разгадае хората, дори само да ги погледне по веднъж, пише Слава.

Ванга й препоръчала да прекарва по няколко часа на ден в пълна изолация, в самота. „Теб те гледат и те слушат много хора, затова трябва да оставаш напълно сама, поне по няколко часа на ден, за да се заредиш. Това е единственият начин да се съхраних”, твърдяла петричката врачка.Пророчицата я съветвала да гледа напред, да не слуша зложeлателите и да продължи да радва публиката си. Дори й казала, че ще пее и ще бъде на сцената до последния си дъх. Така Лили Иванова разбрала и кога ще умре.

Лили Иванова знае кога ще умре

Лили Иванова знае кога ще умре

„Ще продължа да пея, защото ние сме едно цяло с публиката”, категорична е примата. Въпреки злобата, завистта и постоянните обиди от хората и колегите й, певицата е решена да продължи напред. „Свикнала съм да се оправям сама, зодия Телец съм. Това ми е генетично заложено”, обяснява упоритостта си популярната певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар