Асен Блатечки рухна: Диляна реши – отнема му Борил! (истината е повече от шокираща – подробности)

Асен Блатечки рухна: Диляна реши – отнема му Борил! (истината е повече от шокираща – подробности)
5 (100%) 5 votes

Диляна Попова нанесе най-съкрушителния удар на Асен Блатечки!

Манекенката Диляна Попова изстрада много покрай връзката си и последвалата раздяла с Асен Блатечки, на когото дари най-хубавото от себе си – техния син Борил. След всички обиди и огорчения, които й донесе актьорът обаче, красавицата взе най-страшното решение – да му отнеме детето.

Явно животът в родината, сред постоянните сплетни и клюки на околните, вече не понася на Диляна Попова, която възнамерява час по-скоро да емигрира от страната и да потърси щастието си другаде, съобщава вестник „Шоу“, осведомен от близки до модела източници.

Асен Блатечки

Асен Блатечки остана като гръмнат от идеята на Диляна Попова да вземе сина му и да замине да живее за постоянно зад граница. Как ли ще се опита да я спре?!

Диляна обаче не искала да разкрива плановете си на Асен Блатечки, защото била убедена, че той няма да подпише никога пълномощното, с което да разреши тя да отведе сина му зад граница.

„При това положение единственият изход на Диляна е да заведе дело в съда и на практика да отнеме правата на Асен върху детето. Ако тя получи родителските права изцяло, то ще може да реализира намеренията си и да устрои своя и живота на Борил в чужбина“, коментират познати на родната хубавица.

Те са убедени, че в решението й голям принос има и жената на Блатечки Катерина Горанова, която след изневярата се зарекла, че ако Диляна не се отдръпне от мъжа й, ще направи всичко, но Попова няма да види и петоразрядна роля в кино или телевизионна продукция. На каквито манекенката разчиташе, за да подобри финансовото си състояние.

Всичко това било определящо и за връщането на Асен Блатечки при Горанова, който той все пак продължава да обича. Новината, че Диляна Попова се кани да изчезне от живота му с бебето обаче, го съсипали и в момента чаровникът не знаел на кой свят се намира.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар