Бомбата избухна: Вихра Петрова изригна с истината за Венета Райкова и Иван Христов! (шок подробности)

Бомбата избухна: Вихра Петрова изригна с истината за Венета Райкова и Иван Христов! (шок подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Вихра Петрова не може да понесе, че Венета Райкова я е осмяла толкова мръсно и долно в книгата си!

Страшен скандал избухна преди броени дни, когато стана ясно, че журналистката и настояща вече писателка Венета Райкова е описала или по-скоро осмяла в книгата си „Триумфът на кучките“ не друг, а Вихра Петрова.

Венета Райкова разкрива истината за старата си връзка с опосума Иван Христов, както и фактът, че продуцентът не се е спирал да изневерява на Вихра Петрова, докато са били още женени. Венета оприличава Вихра на скучна и досадна, вечно мрънкаща женица, от която Иван Христов се е отървал като по чудо, откривайки любовта в лицето на Ирина Тенчева.

Вихра Петрова

Вихра Петрова няма как да прости гнусните обиди по свой адрес

Разбира се, уважаваща себе си жена като Вихра Петрова нямаше как да остане безразлична след всички тези гнусни епитети и квалификации. Бясна до мозъка на костите си, Вихра Петрова изригнала пред близките си хора като нарекла Венета Райкова неуспяла лигла, която се домогвала до бившия й без никакъв успех.

„Аз може и да съм всякаква, може и с Иван да се разведохме, но той поне се ожени за мен и мен избра за майка на дъщеря му. А не Венета. Фактите говорят много повече отколкото брътвежите на който и да било неудовлетворен човечец. И да се удавиш в злобата си, няма да промениш съдбата и живота си“, възмущавала се Вихра Петрова, разкриват хора от обкръжението й.

Действително думите й са верни и то в голяма степен. Тъй като дори и да е била влюбена в Иван Христов, Венета Райкова не отчете успех във връзката си с него. Както стана впоследствие и с Тодор Славков. Единствено влюбеният като ученик в нея Тишо, с когото се запозна случайно в Биг Брадър, се реши да я направи своя законна съпруга.

Важно е да припомним обаче, че Тишо нито беше богат, нито известен, а просто средностатистически мъж, хлътнал по една телевизионна личност като Венета Райкова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомбата избухна: Вихра Петрова изригна с истината за Венета Райкова и Иван Христов! (шок подробности)”

  1. ааааа

    мар. 30. 2016

    ааааааа пак ли изригна Вихра, тя переодично избухва не се ли пръсна вече тази жалка комедиантка?

Добавете коментар