Емилия скочи на Кали, тя я заклейми с мръсни думи! (Защо се хванаха за косите)

Емилия скочи на Кали, тя я заклейми с мръсни думи! (Защо се хванаха за косите)
5 (100%) 3 votes

Емилия и Кали настръхнаха една срещу друга

Емилия и Кали таят дългогодишна неприязън помежду си. Войната в „Пайнер” не спира, но сега се разгоря с нова сила между двете певици. Съпругата на Коко Динев обвини „чистачката” от ВИП Брадър, че я из копирала на музикалните награди на Планета ТВ.

Емилия твърди, че шоуто й, която тя спретнала миналата година било едно към едно повторено от колежката й Кали. Любимата на бизнесмена припомни, че тогава тя се явила в бяла тоалет, като спретнала акустичен микс от своите най-хитови парчета. На тазгодишната церемония за музикалните статуетки Кали я изплагиатствала най-нагло, като била в същия дрескод и така, както и тя преди една година, открила церемонията с коктейл от песните си, пише Шоу. Заради това Емилия яростно нападнала Кали.

”Ти си една невъзможна крадла. Направи нещо стойностно, а не да гледаш кого и как да го ограбиш. Или нямаш вече сили, или си се изчерпала тотално, тогава се откажи, а не нагло да ме копираш”, като обезумяла викала половинката на колекционера на чалга певиците. Колежките били ошашавени от буйната реакция на Емилия, която обикновено познавали като една търпелива и кротка изпълнителка.

„Много й дойде. Коко не спря да й изневерява, а тя повече няма сили да понася забежките му. Да, ама това търпение се отрази на здравето й. Най-малкият й проблем са паник атаките, вече става агресивна и често избухва в крясъци”,шушукат зад гърба й колежките.
Кали също не й останала длъжна, а моментално й отвърнала с цяла кофа мръсни думи. Нещата отивали на женски бой и само бързата намеса на шефа на „Пайнер” парирал унизителната ситуация.

Емилия и Кали водят война отдавна

Емилия и Кали водят война отдавна

Според друг слух напрежението между двете имала стара предистория. Емилия разбрала, че и Кали била в списъка на неверния Коко, макар и за кратко, и това още повече подлютило омразата й към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар