На Криско му потънаха гемиите: Това, което му причини Ася, го разби!

На Криско му потънаха гемиите: Това, което му причини Ася, го разби!
5 (100%) 4 votes

Криско е разбит от решението на Ася

Рапърът Криско не иска да повярва какво му причинява Ася Капчикова. Сочната плеймейтка била в потрес от мързела на гаджето си. Криско категорично отказвал да лее пот във фитнес залата и да се мъчи като „грешен дявол” над уредите. „И така съм си добре. Какво ми има? Това не е за мен, вместо да се излегна на дивана и да си почина пред телевизора, като халтав ще ходя да се бъхтя във фитнеса”, така всеки път упорития музикант отрязвал мераците на половинката си да го накара да тренира.

Той бил върл противник на спорта, защото в него виждал тихата лудост на известните. Ася обаче била решена да закара Кристиян Талев до залата за тренировки, дори и да й се наложи да го тегли дотам. Тя не спирала да го увещава всеки път, щом се върнела от фитнеса, че няма нищо по-освежаващо от това да се разтовариш над уредите, пише HotArena.

Той обаче оставал непреклонен. Тогава моделката извадила „тежката артилерия”, разкриват нейни приятелки. Припомнила му коментарите под снимките, които той си пусна във Фейсбук от екскурзията си до Бали. Там ясно си проличало, че нисичкият певец отдавал почит на мазните и калорични изкушения и резултата бил провисналото му шкембе, което изскачало от банския му.

„Не може млад и успял мъж като теб да не взима никакви мерки за визията си. Стегни се, не допускай да изглеждаш така”, били едни от най-меките забележки на почитателите му в мрежата. Ася Капчикова използвала осъдителните слова на феновете му като последен коз, за да го накара да тренира.

Криско се дърпа, но Ася настоява той да тренира

Криско се дърпа, но Ася настоява той да тренира

Засега обаче Криско продължавал да нехае от упреците й, но определено натякванията на Ася го разбивали. „Ходи така, сякаш са му потънали гемиите”, жалили го приятелите му, които знаели на какъв тормоз бил подложен от стройната Ася.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар