Жесток удар по Нанси Карабойчева, Добчо я разби!

0

Нанси Карабойчева се оказа в безизходица, след като получи коварен шамар от гаджето си!

Нанси Карабойчева с Добчо във Флоренция
Нанси Карабойчева с Добчо във Флоренция

Русокосата красавица, която плени цяла България преди 3 години, а и не само България, е в жестока криза, защото отношенията ѝ с Добромир Димитров започват да се разпадат. Въпреки че двамата са двойка от толкова много години и живеят заедно, нещата помежду им вече не били както преди, дочу Kliuki.bg.

Всичко започнало след преместването им в Перуджа, Италия, където Добчо в момента играе. Първоначално Нанси Карабойчева се зарадвала, защото обожавала Апениите и културата там, но впоследствие отношението ѝ към живота на Ботуша се променило.

Мис България 2013 за вече почти година не успяла да завърже нито едно приятелство. Добчо бил постоянно зает с тренировки и красавицата прекарвала по цели дни сама. Това я побърквало и затова често отскачала до България, което обаче вбесявало Добромир.

Волейболистът държал приятелката му да бъде у дома, когато се прибира. Да е сготвила и да е направила уюта, на който бил свикнал. Нанси била страхотна домакиня и правела всичко това, но напоследък носталгията по родината я побеждавала и тя пътувала всяка седмица до нашата страна.

Добромир Димитров не понасял да прекарва свободното си време без любимата си и често ѝ вдигал скандали. При един от последните дори националът я заставил да започне работа, ако държи да се прибира в България, защото той нямало да плаща повече самолетните ѝ билети.

„Нанси трябва да разбере, че в Италия се тренира здраво, не е като в България. Може понякога чак до нощта Добчо да е в залата. Знаела е рисковете, когато е взела волейболист.“ – споделя приятел на Димитров.

Според слуховете, Карабойчева вече не била щастлива с половинката си, но не защото не го обича, а защото връзката им нямала развитие. Откакто е навършила пълнолетие, тя е с него, а все още не са женени. Тази несигурност я побърквала.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.