Не е за вярване: Ето с коя е мърсувал Джино, преди да замине! (снимки на известната красавица + разкрития)

Не е за вярване: Ето с коя е мърсувал Джино, преди да замине! (снимки на известната красавица + разкрития)
4.3 (86.67%) 3 votes

Джино Бианкалана имал страшни мераци към изкусителната певица, която му пращала интимни селфита!

Новоизгрялата родна звезда Джино Бианкалана от няколко седмици вече си е у дома в Чикаго, но името му не спира да се върти по медиите. Защото за краткото време, прекарано в родината, чаровникът успя да сътвори куп поводи за клюки и сплетни.

Разбира се, Джино ще си остане известен с разгулния начин на живот, към който премина след като бившата му годеница Джена не само се сгоди за друг, а и го натика в миша дупка с обидните си коментари и разкази.

Джино

Джино Бианкалана изобщо не си губи времето у нас, овърша сума ти мадами

Наранен от певицата, Джино реши да овършее де що хубавица зърне в столицата като през чаршафите му минаха Емануела, Преслава, Николета и още куп знайни и незнайни мадами. Само преди ден обаче стана ясно с коя Джино е мърсувал непосредствено, преди да отлети за Америка и това е певицата Анастасия.

Противно на очакванията се оказа, че двамата са провели доста дълъг и определено интимен чат, като нещата са останали дотам. Анастасия изпращала свои доста горещи фотоси на Джино, а какво е правил той докато ги е съзерцавал, само можем да предположим.

За негова, а и може би нейна жалост, заминаването му попречило нещата да се развият по-така и двамата си останали само с разгорещените чат фантазии и още по-горещите снимки.

Джино Бианкалана обаче се е зарекъл, че през август месец отново ще се върне у нас, за да плажува на родното Черноморие. Вероятно тогава ще се пробва да довърши започнатото с Анастасия и да й покаже кой е мачото на мачовците.

Анастасия провокирала Джино с доста интимни и горещи фотоси

Анастасия провокирала Джино с доста интимни и горещи фотоси

Въпреки че неотдавна анонимна партньорка на Джино срина имиджа му на мъжкар с твърдението, че Бианкалана е като зайче – всичко правил за не повече от две минути.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар