Асен Блатечки застина: Виж какво се случи с малкия Борил! (още подробности)

Асен Блатечки застина: Виж какво се случи с малкия Борил! (още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Асен Блатечки не може да повярва, че със сина му Борил се случи това, а той не беше там!

Асен Блатечки застина в ступор и не може да си прости, че не е бил до сина си Борил, когато това се е случило с него. А именно – малкият сладур направил първите си стъпки и то навръх рождения ден на баща си. Това разкрила Диляна Попова пред близките си, сияеща от щастие.

Да, Борил проходил на самия празник на татко си, който обаче не бил до него и не успял да види едно от най-важните неща в живота си на родител. А и самата Диляна Попова не счела за небоходимо да му се обажда и да го уведомява, тъй като Асен Блатечки недвусмислено й дал да разбере, че иска да празнува с жена си Катерина Горанова и първата си щерка.

Асен Блатечки

Борил направи първите си стъпки, но Диляна Попова не счете за нужно да уведоми Асен Блатечки

Борил направил първите си крачки пред майка си и баба си, а красивата манекенка не пропуснала да увековечи събитието в множество снимки и видеоклипове.

„За Диляна това беше цяло чудо. Борил е първата й рожба и тя не пропуска нито един миг от живота му, заснема всичко, което прави. Дори си има дневник, в който усърдно вписва и най-дребните детайли от ежедневието на сина си. Там ще отбележи не само първите стъпчици, а първото зъбче и всички други неща, които му предстоят в живота. Жалко само, че таткото пропуска тези моменти“, коментират близки до Диляна Попова.

Щом научил какво се е случило с малкия Борил, Асен Блатечки направо изригнал. Той не можел да проумее как Диляна е направила това и с какъв акъл е скрила от него, а не му се е обадила веднага.

Близки дружки на Попова са убедени, че красавицата не е уведомила бившия си любовник, защото таи огромна обида в душата си. За всички е ясно, че двамата с Асен Блатечки общуват рядко, а темите им на разговор са свързани само и единствено с детето.

Като всяка жена обаче, Диляна приемала това крайно зле и от ден на ден все повече настръхвала срещу актьора и истинското му семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар