Световната преса избухна: Гришо чака дете, но не от Никол! (скандалът нечуван, Григор в страшен шок)

Световната преса избухна: Гришо чака дете, но не от Никол! (скандалът нечуван, Григор в страшен шок)
3.6 (72%) 5 votes

Григор Димитров чака бебе, скандалната новина обиколи медиите!

Черни дни настъпиха за родната звезда Григор Димитров. Дни след огромното му щастие след победата над Анди Мъри, Гришо научи нещо страшно за него. А световните медии веднага надушиха скандала и гръмнаха с новината, че тенисистът чака бебе.

Потресаващото обаче е, че бъдещата майка не е певицата Никол Шерцингер, а канадската тенисистка Южени Бушар, пише вестник „Всеки ден“. Припомняме, че преди време Григор Димитров и Южени Бушар имаха кратка забежка. Белята обаче не е свършена тогава, а преди месец и половина, когато Гришо и Никол Шерцингер имали търкания помежду си.

Григор Димитров

Григор Димитров чака бебе от Южени Бушар?!

В началото на любовта им, певицата не можеше да сдържи ревността си към Мария Шарапова и буквално стъжни дните на Григор Димитров. Смуглата красавица застави Гришо да изхвърли всички снимки и подаръци от Маша, но дори и след това, пак не можеше да се отърси от чувството, че той още е свързан с рускинята.

Именно тогава Григор Димитров се срещнал с Южени Бушар и двамата прекарали бурна нощ заедно. Удоволствието приключило още на сутринта, но плодът от тази забранена игричка в момента се развивал в утробата на канадката.

Медиите моментално съзряха истината и в подозрителното присъствие на Бушар на мача между Григор Димитров и Анди Мъри, когато Южени стоеше на трибуната и викаше за хасковлията.

Гришо и хубавата Южени сгазили лука преди месец и половина

Гришо и хубавата Южени сгазили лука преди месец и половина

„Очевидно беше дошла, за да се срещне с Григор и да обсъдят заедно новината за бременността и какво ще правят оттук нататък. Това е страшен шок за Гришо, защото той е още много млад, за да става родител. А и реакцията на Никол Шерцингер ще бъде повече от ужасяваща. Тази жена е истинска тигрица, която може да бъде и зверски разярена“, коментират източници пред щатски таблоид.

Тепърва тръпнем в очакване да разберем каква ще се окаже истината и ще се отърве ли Григор Димитров от този неочакван от него кошмар.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар