Виктор Калев избухна с признания, разкри истината за отношенията си със Слави

Виктор Калев избухна с признания, разкри истината за отношенията си със Слави
4.9 (97.14%) 7 votes

Виктор Калев най-накрая внесе яснота относно мистериозното си изчезване от „Шоуто на Слави“.

Оказва се, че Виктор Калев не е напуснал предаването и планира съвсем скоро да се завърне на екран. Покрай липсата му в екипа на „Шоуто на Слави“ се родиха редица спекулация, започващи от жесток скандал с Дългия и стигащи до лудост, която е обзела актьора. Всъщност, нито едно предположение не е вярно, разбра kliuki.bg.

Виктор и Слави са в супер отношения

Виктор и Слави са в супер отношения

Виктор Калев се е възползвал от полагаемия ми се отпуск, който е посочен в договора със Слави. Той се чувства повече от добре, отпочинал и презареден за нови превъплъщения. Не се е лекувал в лудница, нито се е намразил с Трифонов. Поел е няколко участия в чужбина, които са разнообразили актьорския му живот, а останалото време е прекарал в родния Златоград със семейството си. Освен това е успял да срещне отново любовта и сега е щастливо влюбен, но не желае да разкрива подробности около връзката си.

Актьорът обаче е категоричен, че няма намерение да изневери на работата си в „Шоуто на Слави“, но не отрича, че постоянно получава други примамливи предложения. Най-големият мераклия да го привлече към екипа си е Любо Нейков. Двамата се познават още от „Каналето“, работили са заедно при Дългия, а след напускането си и създаването на „Комиците“, Любо не спрял да омайва Виктор Калев с оферти, пише bgdnes.bg.

Комикът обаче е лоялен към настоящия си работодател, а и в шоуто на Нейков ще изпълнява пак същата работа. Затова е преценил, че рискът не си струва. Именно тези предложения пораждаха слуховете, че Калев ще е поредният, напуснал четата на Слави, но самият той ги отрече. На сегашното си работно място се е подсигурил финансово, а голяма част от приходите си използва, за да купува апартаменти и да ги дава под наем. Виктор Калев обаче няма намерение да заменя актьорството с брокерство и съвсем скоро ще го видим отново в „Шоуто на Слави“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар