„Звездни стажанти“ губи звездата си: Алекс Сърчаджиева напуска сама след страшен скандал! (подробности)

„Звездни стажанти“ губи звездата си: Алекс Сърчаджиева напуска сама след страшен скандал! (подробности)
5 (100%) 6 votes

Алекс Сърчаджиева отказва да приеме и търпи простотията на дамите в отбора си!

Новото шоу по Нова телевизия – „Звездни стажанти“ ще претърпи чутовен крах, след като изгуби най-голямата си и рейтингова звезда в лицето на сладката и чаровна Алекс Сърчаджиева.

Половинката на Иван Ласкин ще напусне предаването сама след чутовен скандал като предстои да видим шокиращите сцени през идната седмица. На актрисата и водеща на Биг Брадър й дошло в повече да търпи и понася простотията и кудкудякането на така наречените дами в отбора си, което продиктувало и решението й.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева още от началото не се вписа в отбора на квакащите си колежки, дойде й в повече

След като тази седмица „Ангелите на Шарлопов“ ще спечелят битката с мъжкия отбор за втори път, четвъртата им задача се оказва по-драматична от останалите. Драматична заради чепатите характери на жените в шоуто, които така и не успяха да се разберат и сработят още от началото.

Причината за кризата и решението на Алекс Сърчаджиева е поредният просташки скандал между Рут Колева и Петя Буюклиева. Младата певица пак ще се нахвърли срещу естрадната легенда, но този път обидите и униженията ще се окажат много повече от допустимото.

Смаяна от грубия език и нагло поведение на Рут Колева към Петя Буюклиева, която дори ще пролее сълзи, ще накарат Алекс Сърчаджиева да си отвори устата и да опита да постави и двете на мястото им, особено Рут, разкриха източници от кухнята на медията.

След като осъзнава, че гласът й се превръща в глас в пустиня и никой от „кокошарника“ не иска да я чуе, Алекс Сърчаджиева побеснява и предпочита да си тръгне от шоуто, вместо да стане копие на колежките си и да се излага пред цяла България.

Това ще бъде и обяснението за решението й, а зрителите за жалост ще трябва да се простят с най-голямата си любимка в „Звездни стажанти“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар