Дъщерята на Бойко Борисов със страхотни новини за внучето му

Дъщерята на Бойко Борисов със страхотни новини за внучето му
5 (100%) 3 votes

Дъщерята на Бойко Борисов се похвали с вече порасналия внук на премиера.

Дъщерята на Бойко Борисов роди в последния ден на януари, а преди дни щастливата майка е събрала приятелки за традиционната погача. Малкият Бойко вече е на повече от 40 дни и Венета е спазила традицията. На ритуала по правило присъстват само жени, затова се е минало без премиера, узна kliuki.bg.

Бойко и Венета

Бойко и Венета

Разчупването на погачата над главите на майката и детето е народен обичай за здраве. На него присъстващите жени орисват бебето и го наричат, за да е здраво, щастливо и успешно през целия си живот. Част от ритуала е била и сестра на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова. Той се е състоял в дома в Банкя, но преди това дъщерята на Бойко Борисов и внучето му са спазили и друга традиция – да отидат на църква рано сутрин точно на 40-я ден от раждането му, за да му се прочете „чиста молитва“.

Събирането по женски се отразило доста добре на младата майка Венета, която след раждането почти не излизала и разнообразявала ежедневието си единствено със сърфиране в интернет. Разбираемо, цялото й внимание е насочено към малкия Бойко, а на погачата имала възможност да поговори със свои приятелки, да обмени опит, да се похвали и да се оплаче от новата си роля на родител, пише slava.bg.

Една важна женска фигура в живота на Венета не е присъствала на ритуала за нейно съжаление. Майка й Стела от дълги години живее в Америка и работи като офталмолог. Те се виждат рядко и Венета не може да разчита на нейната физическа подкрепа в грижите за сина си. Дъщерята на Бойко Борисов и нейната майка обаче често си говорят по интернет и обменят опит за битови въпроси като домакинска работа, градинарство и грижи за малкия, които са неизбежни дори за премиерското семейство.

 


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар