Кичка Бодурова се предаде: Лекарите й откриха тежка болест! (певицата рухна – още подробности)

Кичка Бодурова се предаде: Лекарите й откриха тежка болест! (певицата рухна – още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Кичка Бодурова не иска да приеме диагнозата си и вярва, че кошмарът във Вип Брадър е отнел здравето й!

Естрадната легенда Кичка Бодурова е в тотален срив след като лекари й поставиха страшна за нея диагноза. Здравето на певицата е сериозно разклатено и тя се нуждае от спешна операция, разкриха близки до нея източници.

Кичка Бодурова е убедена, че болестта й е провокирана от ужаса, който изживя за трите месеца престой във Вип Брадър, където ежедневно и ежечасно понасяше обидите и злобата на всички съквартиранти към нея, пише вестник „Всеки ден“.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова не иска да повярва на това, което я сполетя. Във Вип Брадър разбиха психиката и физическото й здраве

Медиците поставили на Кичка Бодурова диагнозата тиреоидит на Хашимото, но само с лекарства положението било неспасяемо. Спешно трябвало да бъде отстранена цялата щитовидна жлеза на изпълнителката, която след това ще живее на лекарства до края на дните си.

След като се върнала в Щатите, Кичка Бодурова изведнъж рязко започнала да пълнее, чувствала са отпаднала и много зле. Установило се, че е развила заболяването в следствие на огромен стрес – този, на който бе подложена в риалити формата, обясняват запознати.

Кичка е сигурна, че ще се подложи на операцията в най-скоро време, но не може да си прости глупостта, че сама се е съгласила да предприеме тази крачка и да влезе в змийско гнездо, заради едната популярност и евентуална победа. Вината обаче не е само нейна, тъй като ако всичко в Къщата беше преминало добре и съквартирантите бяха проявили грам човечност към нея, сега нещата щяха да стоят по съвсем различен начин.

„Тези хора ми докараха това нещастие. Какво ще стане сега и как ще живея занапред?!“, плачела от душа Кичка Бодурова пред близките си хора и приятели, които са сериозно притеснени за здравето й. И се молят за нея от сърце и душа.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар