Съсипа семейството си: Преслава с аборт от Джино, шокът е нечуван! (скандалът уби певицата)

Съсипа семейството си: Преслава с аборт от Джино, шокът е нечуван! (скандалът уби певицата)
4.5 (90%) 4 votes

Нечуван скандал с Преслава хвърли в ужас близките й, а самата нея срина из основи!

Преслава е направила нещо ужасно, а истината съсипа семейството й. След като преди дни майка й Янка Тончева сподели тревогите си, че щерка й е прехвърлила 30-те, а още няма нормално семейство и деца, днес новината за извършеното от Преслава, ги помля тотално.

Оказа се, че топ звездата на Пайнер е направила аборт и то не от кой да е, а от Джино Бианкалана. Това е и истинската причина той да си бие камшика и да отлети с бясна скорост към Чикаго. Бившият на Джена просто не е могъл да понесе мисълта, че Преслава е убила бъдещото му дете, съобщава вестник „Уикенд“ след скандалните разкрития на един от най-близките приятели на Джино у нас.

Преслава

Преслава махнала детето на Джино, без да се съобрази с желанието му

Припомняме, че Джино и Преслава бяха интимно близки няколко седмици след като той победи във Вип Брадър и се прочу из всяко кътче на страната. Атлетичното му тяло и популярността се видели примамливи за певицата, която не му мислила много, а се отдала на моментните емоции.

За разлика от Преслава обаче, за която това с Джино Бианкалана било само едно приключение, той вярвал, че тя ще бъде следващата му сериозна приятелка. И смятал, че Преси е с него от чувства, а не от нещо друго. Уви, истината го съборила, а новината за бременността на Преслава го съсипала напълно.

„Лично Преслава каза на Джино, че е бременна, но не го остави и дума да изрече по въпроса. Тя беше убедена и твърдо решена, че няма да ражда дете в този момент – нито от него, нито от английския принц ако ще. Джино полудя, опита се да я разубеди, но тя беше категорична. Направи светкавичен аборт в клиниката „Свети Лазар“ в столицата и спря да вдига телефона на Джино“, разказва аверът на любимата звезда на България.

Днес обаче извършеното от Преслава гръмна като бомба навсякъде, а новината стигна и до ушите на близките й, които са направо парализирани от наученото. Как ще реагират те и какво ще обяснява Преси, това предстои да се разбере евентуално скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

15 коментара по “Съсипа семейството си: Преслава с аборт от Джино, шокът е нечуван! (скандалът уби певицата)”

 1. Кристина

  мар. 31. 2016

  Вие журналистите се изхранвате с преслава. Тя ви е все трън в очите. Тя беше много близка с гъмов. Сега и това ли. Съсипвате семейството й. Може човек да го вкарате в депресия. Първо гъмов. После женения рачков. Сега джино. Как ще убие дете. И да направи мръсно на колежката си джена. Джино замина за чикаго заради джена. Не заради преси. Джена му обърна гръб. Вие не четете ли статий. Стига с тая преслава. Не ви ли омръзна.

 2. Кристина

  мар. 31. 2016

  Как преслава ще убие едно невинно дете. Защо всички я плюете. Каква е тази злоба. Омраза. Как ще иде с годеника на джена. Как ще и забие нож. Джена и джино бяха годеници. Той много я обичаше. Той замина за чикаго заради джена. Защото тя го заряза. Предаде го. И му обърна гръб. И се сгоди за наско. Малкия канар. Вие сте кадърни хората да се мразят. И човек да изпадне в депресия. Джена и преси. Са колежки. И приятелки. Не прочетахте ли статийте на джино. Интервютата му. Как може.

 3. ДЖИНО

  апр. 01. 2016

  Е,СТИГА ДЕ,КРИСТИНА,СТИГА СИ Я ЗАЩИТАВАЛА,ВИДЯХМЕ КОЛКО ПОСРЕДСТВЕНА Е ПРЕСЛАВА ПРЕХВАЛЕНАТА,ИНТЕРЕСНО Е КОЙ Я ЛАНСИРА ТОЛКОВА ТАЗИ БЕЗДАРНИЦА-СЕЛСКА ПЕВИЦА ,И НА КАКВА ЦЕНА-ЛЕСЕН СЕКС,РУШВЕТЧЕТА И УГОВОРКИ ЗА СЪВМЕСТНИ ДАЛАВЕРИ,САМО ЧЕ ХОРАТА ИМАТ СЛУХ И ОЧИ,НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗМАМИШ.

 4. Кристина

  апр. 01. 2016

  Аз казвам каквото мисля. Не я хваля. Цяла българия я обича. Я виж коментарите. Има много посредствени певици в пайнер който стават за модели. Нямат глас. Имат чичко паричко и ги издържат. Крадат песни. Клипове. Дори дрехи. Всичко копират. И са от селата. Където живеят само дъртаци. А преси няма чичко паричко. Сама се издържа. Всичко е постигнала с много труд. Усилия. Не е от село. Проби с талант. А не с визия и чичко паричко. Тя е от добрич. Не от село.

 5. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Преси има 10 г успешна кариера. Не е от село смядово като галена. И да пробие с чичко паричко като галин. Да му яде парите. Да краде песни. Клипове. Дори и дрехи. Да се излага. Преди беше една галя. А анелия тяло . лице. Крака. Идеална. Пя покрай изборите.валеше проливен дъжд. Измръзнахме от студ и дъжд. Тя викаше цял ден за коя бюлетина да гласуваме. И размахваше листите в лицата на публиката. Без раздвижване. Без купон. Вкочинясахме. Само викаше. В дъждът.

 6. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Барбито пя в родния ми град. Гергана. Размахваше ръце и крака. Беше готова за бой. Поискаха снимка. Тя отказа. Охраната и започна да блъска дечица. Преси има най големите хитове. Най слушаните. Най поръчваните. Албумите и са хитови. Те са най тиражирани. Най слушани. Най купувани. Преси проби с талант. Дарба.пее на живо българско сръбско гръцко и турско. Коя харесвате. Анелия галена. Гергана. Те са селянки. Посредствени. Само визия. Нямат сценично поведение и глас.издържат ги богаташчета. Кръгла нула са. Копират само. Немогат да пеят.

 7. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино.всички видяхме в биг брадър че преси е сериозна и скромна. Как ще разваля семейства. Тя е умна и се забавлява. Всичко е измислица. Рачков е щастливо женен. С мария. Тя е по умна.и по красива от преси. Мария беше водеща. Комици. Са. Артисти.участваха в клип на ивана. Как рачков ще остави мария. Гъмов е артист. Преси как ще забие нож на джена.те са колежки. В една фирма са. Гергана беше готова на бой. Риташе с ръце и крака. Но не и за снимка. Много некадърни. Има. Но не и преси.

 8. ДЖИНО

  апр. 01. 2016

  ДО КРИСТИНА-НЕ СЕ ВПРЯГАЙ ТОЛКОЗ,ЩЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО-ДОБРЕ,ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ХАРЕСВАШ ПРЕСЛАВА,НО НЕ НИ ВМЕНЯВАЙ ,НИЕ НЕ СМЕ ОЛИГОФРЕНИ И СМЕ НАЯСНО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ВРЕСЛАВА,МОРАЛНИ,ПЕВЧЕСКИ,СПОРЕД МЕН НЯМА МЯСТО НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА,ЗАЩОТО ПРИ НЕЯ ВСИЧКО Е НА ИНАТ ДА СЕ ДОКАЖЕ,АМА НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА,НЕ И СТИГАТ СИЛИТЕ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ.ДА Я ХАРЕСВАМ,ЗАЩОТО БИЛА БЕДНО МОМИЧЕ И ВСИЧКО ПОСТИГАЛА САМА-САМО ЧЕ АЗ ЗНАМ КАК Я Е ПРЕДСТАВИЛ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ НА ПАЙНЕРА,ЗА МОРАЛНАТА ВРЕСЛАВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ЛЯГА С МЪЖА НА КОЛЕЖКАТА И ЕМИЛИЯ ЦЯЛА ГОДИНА,АМИ ТЯ НЯМА СКРУПУЛИ БЕ,КРИСТИНЧЕ,НЕЩО МНОГО СЕ ИЗЛАГА.

 9. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки. Има право на мнение. На глас. Да коментира. Аз не съм ви обидила. Знаеш ли че нямаш право да ме заплашваш в интернет пространството. Аз съм интернет потребител. Не съм ви казала нищо лошо. Джино нямаш право да ме заплашваш. Това е забранено. Ти ми застрашаваш живота. И здравето. Истрах ме е за живота ми. Под заплаха съм. Извинявай ама аз не съм ви обидила. Аз харесвам просто преси и песните й. Ти ме заплашваш.

 10. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Джино извинявайте ако с нещо съм ви обидила. Простете. Аз не съм ви обидила по никакъв начин. Всеки има право да коментираа. Не ви я натрапвам преси. Ако искайте я харесвате. Аз съм интернет потребител и нямате право да ме заплашвате. Че съм фенка на преси. И я защитавам. Вие застрашавате живота. Това е забранено от конституцията. И правосъдието.това е закон. Без заплахи. Да не си потърся правата от органите на реда. И конституцията че ме заплашвате без видима причина.

 11. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки си знае. Но и всеки има любимка. Всеки има право да гласува и да коментира. Аз си изказвам мнението. Всеки има право на това. Но ти ми заплашваш живота и здравето. В страхове живея. Ако още един път ме заплашите ще ви дам в органите на реда забранено е от правосъдието. И ще ви дам в конституционния съд. Има си закони. Че ме заплашваш без видима причина. Ще си отнесеш последствията джино. Че ме заплашваш. Винаги ше подкрепям преслава. Обожавам те преси. Без заплахи.

 12. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки има право да си изкаже мнението.аз не съм ви обидила с нищо.това че ти не харесваш някого нямаш право да ме заплашваш. И да ми застрашаваш живота. Да ми заплашваш живота. И здравето ми. Да съм под заплаха. Да живея винаги в страхове. Това е забранено. Ако се повтори пак ще подам жалба за заплаха до органите на реда. И до конституционния съд. Джино. Нямаш право да ме нападаш без видима причина. Иначе ще си отнесеш последствията. Винаги ще сме с преслава.

 13. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки има право да си изкаже мнението. Аз не съм ви обидила. Вие като не харесвате преси нямате право да ме заплашвате без видима причина. Да ми застрашавате живота. Да живея под страхове. Всеки има любимка. Ако се повтори пак ще подам жалба до органите на реда. Оплакване.аз съм интернет потребител. Не съм ви обидила. Ще сигнализирам конституционния съд. И правосъдието.интернет потребителите имат защита от републиканско управление. Цру джино. Без заплахи.

 14. Кристина

  апр. 01. 2016

  Фенка съм на преси от2004 г. От нАчалото на кариерата й. Проби с дарба. Талант. Пее на живо уникално. Особено народно . винаги ще я подкрепям. Изпя най големите си мегахитове. Джино това че не харесваш някой нямаш право да ме заплашваш. Да ми застрашаваш живота. И здравето. Ако се повтори пак ще подам жалба до органите на реда. И сигнал до правосъдието. И конституционния съд. Ще си отнесеш последствията джино. Аз не съм обиждала джино никой. Ясно ли е.

 15. Кристина

  апр. 02. 2016

  До джино. Джино ти неможеш да ми забраняваш да харесвам преслава. Всеки има право на мнение. Тя ми е любимка. Номер едно. Нямаш право да ме заплашваш без причина. Не си ми никакъв. Ако се повтори пак ще подам жалба до органите на реда. Ще сигнализирам правосъдието. И конституционния съд. Интернет потребителите имат защита от републиканско управление. Цру. Ще харесвам когото си поискам. Без заплахи за животът ми. Има си закони . ще си потърся правата. Ако ме заплашиш отново.

Добавете коментар