Елен Колева: Не желая да говоря за Калин Терзийски, този мъж извърши нещо… (неочаквани разкрития)

Елен Колева: Не желая да говоря за Калин Терзийски, този мъж извърши нещо… (неочаквани разкрития)
4 (80%) 4 votes

Елен Колева повече не иска да говори и дори да си спомня за Калин Терзийски, когото доскоро обичаше!

Актрисата Елен Колева, която доскоро се кълнеше, че умира от любов по писателя Калин Терзийски и дори го прибра в дома си, днес не иска и да си спомня за него, нито да чува името му. Болката, която вечно подпийналия творец й е причинил, е голяма, призна синеоката хубавица.

Днес Елен Колева навърши 32 години и бе гостенка на Сашо Кадиев и Деси Стоянова в предаването им. Двамата се опитаха да я въртят на шиш, само и само да разберат как вървят отношенията й с Калин Терзийски, но Елен Колева ги втрещи.

Елен Колева

Елен Колева явно е решила да зачеркне Калин Терзийски от живота си

„Няма да може да проумеете истината, затова ще си я спестя. Това, което ще кажа категорично е, че не искам да говоря за Калин Терзийски, защото този човек извърши нещо съвсем неочаквано за мен. Той дори не ми позволи да бъда наистина близка с него. А и няма да коментирам нищо за човек, който не се намира тук и не ми е разрешил да говоря“, смая с отговора си водещите Елен Колева.

Близки до хубавата актриса, а отскоро и писателка обаче разкриха, че Елен Колева е страшно наранена от постъпката на любимия си, който предпочете бившата си изгора Ивана Генова пред нейната обич и преданост.

В действителност Калин шашна всички, тъй като си отиде от Елен броени дни, след като официално се нанесе в дома й и дори сам обяви във Фейсбук, че двамата са заедно.

„Не Елен Колева би тъпана за връзката им, а го направи Калин. След това, вместо да се държи като мъж и да отстоява любовта си към своята жена, той превъртя и заряза Елен. Тези работи от типа иди ми, дойди ми, са всичко друго, но не и признак на мъжество“, възмущават се хора от обкръжението на Елен Колева.

Те са убедени, че това все пак е трябвало да се случи, за да разбере тя, че на света има друг мъж за нея – много по-достоен от писателя, по когото хлътна като ученичка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар