Благо Георгиев разплака Есмер: Много те обичам, принцесо! (Думите му не са за нея)

Благо Георгиев разплака Есмер: Много те обичам, принцесо! (Думите му не са за нея)
4.8 (95%) 4 votes

Благо Георгиев разплака Есмер

Шавливият Благо Георгиев отново разстрои бременната си съпруга Есмер Омерова. Тя е обидена, че в последно време ритнитопковеца не е така нежен и мил, както беше в началото на връзката им. Дори пак, по стария си маниерq си позволи да й изневерява, като купонясваше и се облажаваше от оборотни златотърсачки в България.

Татарката разбра за похожденията на благоверния му и дори му скръцна със зъби, че ще врътне кранчето на сметките му. Тя го заплаши, ме няма да има достъп до милионите си и тогава да го види дали ще вкарва в леглото си, жадни не за мераците му, мадами. Неверникът се кротна и след като се извини на разлютената танцьорка отново успя да си върне нейното благоразположение, пише HotArena.

Защото законите в Русия са суров и наказват всеки, кръшнал от семейното ложе. Но каква била изненадата й, когато в ранни зори тази сутрин Благо Георгиев се измъкнал от семейната спалня и се залепил за компютъра. Тихо половинката му го проследила, напълно убедена, че той си чати с поредната хубавица и нагло й изневерява под носа й.

Побесняла, когато видяла написаното на монитора му: „Много те обичам, принцесо! Нека Бог е с теб!” Веднага била готова да му вдигне чутовен скандал, но разбрала, че с тези думи Благо поздравява дъщеря си за рождения й ден. Вероятно не може да отиде при малката и затова нежно й отправил послание. Припомняме, че Благо Георгиев има две деца от жената, с която преди това живя на семейни начала. Бившата гимнастичка Христина Витанова му роди дъщеря Йоанна и син Давид. От Есмер футболиста очаква много скоро и трети наследник.

Благо Георгиев си остава нежен баща

Благо Георгиев си остава нежен баща

Посланието накарало Есмер малко да се нацупи, защото не било адресирано до нея, но после се успокоила, след като мъжа й казал, че за него тя е и си остава кралица. Докога ли, питат зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар