Закана: Колегите искат да линчуват Райна! (Тя направи нещо непростимо)

Закана: Колегите искат да линчуват Райна! (Тя направи нещо непростимо)
5 (100%) 3 votes

Райна не спира да изненадва почитателите си

Райна е една от малкото певици, която е инакомислеща и действаща. Македонското девойче не се вписва в статуквото и това вече си личи от километри. Поредният пост на родената в Сандански певица посочва, че пропастта между нея и колегите й постоянно се увеличава. И това не е в полза на голямата маса от „Пайнер”. Певицата даде ясно да се разбере, че упреква някои от колегите си в нелоялност и намеква за злоба, и завист от тяхна страна.

Поп фолк дивата здраво се цепи от „колективното”, което за нея е равносилно на пошло, еднакво и донякъде вулгарно. Тя показва недвусмислено, че обожава да харчи парите си по пътуванията и срещи с други цивилизации, култури и страни, пише Блясък. На нея това й дава живот, зарежда я с адреналин, помага й в работата. То е много повече, отколкото задълбаване в дребнотемие, в паническо надцакване и постоянно дебнене коя песен колко гледания има в социалната мрежа.

Въпреки че досега Райна не въстана открито срещу никаква несправедливост, приказките по неин адрес не спряха. Името й бе заплетено с какви ли не мачовци, бизнесмени, богаташи, дори чуждоземци и мулати. После пък се пусна грозния слух, че Митко Пайнера й вдигнал мерника, защото тя много пътувала по света и неглижирала преките си работни ангажименти.

Тя отговори на нападките с проекта си „Написано с любов”. Той събра малко, но качествени коментари и похвали за работата, а Райна побърза да сподели това в социалната мрежа. „Голямо удоволствие е да прочетеш толкова хубави и смислени думи за работата си.

Райна не мисли като останалите и си навлича врагове

Райна не мисли като останалите и си навлича врагове

И то във време, когато вулгарността, пошлостта, цинизмите и уличните изрази изместват музиката”, написа на страницата си певицата. С това тя напълно разсърди колегите си, които са готови и да я линчуват, но пък предизвика възторг у меломаните и феновете си. Но чаровницата даде ясен знак, че няма да се примири и ще продължава без страх да следва пътя си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Закана: Колегите искат да линчуват Райна! (Тя направи нещо непростимо)”

  1. Кристина

    мар. 31. 2016

    Какви мачковци и бизнесмени. Що измислици. Райна явно обича авантюрите и пътешествията. Да ходи и да се забавлява. Да разглежда дестинациите.

Добавете коментар