Ето как отговори Преслава на предателката Галена! (Разтърсващо е)

Ето как отговори Преслава на предателката Галена! (Разтърсващо е)
5 (100%) 3 votes

Преслава най-после проговори за обидата

Преслава намери сили да разкрие голямата си болка. Поп фолк дивата, която сега се изявява на сцената на „Като две капки вода”, коментира за „тихата война” между нея и Галена. Припомняме, че при раздаването на традиционните музикални награди на Планета ТВ на 2 март, Галена обяви бойкот и не отиде на церемонията.

Тогава,за седми пореден път, певица на годината стана гласовитата добричлийка, което предизвика брожение в средите на „Пайнер”. Някои от колежките й я подкрепиха като най-достойната за приза, но други остро я осъдиха, като дори намекнаха, че тя е „златната кокошка” на Митко Пайнера и затова всяка година получава мечтаната статуетка, пише Lifestyle.bg.

Преслава обаче твърди, че единствено отрицателното отношение на Галена я изненадало неприятно. „Само аз ли съм лудата и наивна, за да смятам, че все още има приятелство в нашите среди. Последният човек, от когото очаквах удар, бе тя”, почти изплака болката си бившата брадърка. Въпреки че е наранена от нея, брюнетката иска да запази приятелството си с Галена. Двете били много близки и дори пред феновете си Преслава ни спирала да се хвали с тази топла връзка между двете най-известни певици в чалга гилдията.

Преслава е озадачена, че съпругата на вафления бос изобщо не й звъннала след раздаването на музикалните награди и до днес. В момента Галена е на турне в САЩ, но нее звъннала и оттам, като преди често го е правила, за да се изяснят като близки приятелки.

Но най я заболяло не медийния шум, според който двете се смразили до смърт, а реакцията на Галена. „Най-много ме учуди, че на страницата си е качила някакъв гаден коментар за мен и го е подкрепила с целувка”, още не може да повярва втрещената Преслава.

Преслава е обидена от реакцията на Галена

Преслава е обидена от реакцията на Галена

Певицата обаче не коментира слуховете, че според някои от колежките й имало предварителна уговорка за наградите с шефа им, инж. Митко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

20 коментара по “Ето как отговори Преслава на предателката Галена! (Разтърсващо е)”

 1. Кристина

  апр. 01. 2016

  Как ще искаш да си запазиш приятелството си с галена. Тя те предадела. През тези 13 г е била подмолна подмазвачка. И лицимерка с тебе.

 2. X I Y

  апр. 01. 2016

  преслава е най-добрата певица ,а галена е най-големия боклук в попфолка .. преслава е велика певица и не и трябва за приятел тази помия и курветина галена

 3. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки има право да си изкаже мнението. Затова че не харесваш някого нямаш право да ме нападаш без видима причина . да ми застрашаваш живота и здравето. Да ме заплашваш. Винаги ще защитавам преси. Обожавам я. Ако се повтори пак ще подам жалба до органите на реда. Оплакване. Както и конституционния съд. И правосъдието. Ще ги сигнализирам. Това е забранено. И ще си отнесеш последствията джино.

 4. Кристина

  апр. 01. 2016

  До джино. Всеки право да изкаже мнение. И да защити любимката си. За мен това е преслава. Ако още един път се повтори да ми заплашиш. . и застрашиш животът и здрасдто. И ме заплашваш. Ще подам жалба до органите на реда. Сигнал. До конституционния съд. И до правосъдието. Заплашваш ме без видима причина. Живея в. Страхове. Има закон в републиканското управление да защитават интернет потребителите. Под заплаха ми е животът. Ще подам сигнал. Нямаш право.

 5. nako

  апр. 02. 2016

  преслава е певица на годината, идол на годината , преслава е певицата на деситилетието и идола на десистилетието а фалшивопеещата галена не е нищо или по-точно галена е мръсния ,кирлив и гнусен парцал от порнолклипа във ваната

 6. Eлена

  апр. 02. 2016

  Да ви имам идола!Много дървен и вреслив идол,видя се в „Две капки вода“!И кой ще знае за Преслава след 20-30 години?
  Идоли са Ленън,Меркюри……помнят се защото са направили нещо стойностно.А ,бе не ме разбирате,знам!Какво да ви правя,чалгари!

 7. Кристина

  апр. 02. 2016

  До нако. Браво точно така нако. Заставам зад думите ти. Много правилно. Че преси е най голямата мегазвезда на българия. Пее винаги на живо. Пайнера трябва да й даде награда за десетилетието. Браво нако.

 8. Кристина

  апр. 03. 2016

  До елена. Така е има световни величини. Петя. Преслава проби с талант. Дарби. Аз си изказвам мнението. Всеки има има право на коментар. Песните й са най големите хитове. Не съм ангел. И когато съмне. Стойностни песни. Най слушаните. Най харесваните. Албумите и са хитови. С най голям тираж. И най поръчваните. Ние харесваме преси. Винаги ще я подкрепяме. Всеки може да подкрепи любимецът си. Винаги. Номер едно е.

 9. Кристина

  апр. 03. 2016

  До елена. Всеки може да подкрепи любимецът си. И да си изкаже мнението. Какво мисли. Нали нашите певици копират от световни величия. Идоли. Някой се справят. Други не. Но ние много харесваме песните на преси. Поздрав и за новата песен на преси. Влюбена и чуплива. Няма пошлост. Всичките и песни са стойностни. И съдържателни.

 10. Елена

  апр. 03. 2016

  До Кристина:
  Преси не е ли съществително собствено име и не се ли пише с главна буква?
  Не мога да коментирам песни,които не съм слушала,а само видяното от мен в „Като две капки вода“.Но,за мен ,показаното от Преслава е пошлост и то каква,кривене лигавене на фона на неможене.Но когато човек не знае ,че му липсва артистична дарба и подготовка,а е тръгнал с актьори да се мери-резултатът е плачевен!
  Едно е да искаш,друго да можеш,я трето и четвърто да го направиш!
  Дано си схванала нещо от писаното,но надали!

 11. сте

  апр. 03. 2016

  Няма ли някога да заговорите за плътния и уникален глас на Тони Дачева,за примата на поп фолка?Ами все за кресливия глас на тарикатката Преслава,която се прави на жертва.В кои отношения не се набута?Коцето-Райна,Емилия-Коко,Кичка-Ритон.Поне от това,което съм чела-тази никак не е стока.Стига сме я гледали в Брадъри и капки.

 12. Кристина

  апр. 03. 2016

  До елена.това е твое собствено мнение. За преслава. Щом така мислиш значи е така. Елена казвам че има тотални хитове. Като дяволско желание. Лъжа е. Новата ти. Твоя завинаги. Финални думи. И когато съмне. Които докосват сърцата на хората. Но ти преценяш дали да я харесваш. Ти решаваш. Немога да те карам насила. Не искам да се карам с интернет потребителите заради преслава. Вие решавате и преценяте дали да я харесвате. Или не. Преслава си е преслава. Това е от мен ели. Чао.

 13. Eлена

  апр. 03. 2016

  Браво за коментара!Така е,но се рекламира наглата Вреслава,а Тони не се лигави и криви!

 14. Кристина

  апр. 03. 2016

  До сте. Наистина е така. Тони дачева я знам още преди да влезе в пайнер. Още когато пееше с кристали страхотна певица. Пее на живо всичко уникално. Тя създаде бг музика. Новата и песен е страхотна. Поздрави. Глория се учеше от нея. Има много талантливи певици в пайнер. Които пеят на живо. Яница. Татяна. Теди александрова. Илиян. Димана. Глория. Мария. Джена. Деси. Любимки са ми.гласовете им са въздействащи. Има по големи от преслава. Това е от мен.

 15. Кристина

  апр. 03. 2016

  Уважаеми потребители вие преценяте и решавате за кого да гласувате. И за кого не. Немога да ви карам насила. И да се карам с интернет потребители. И да споря. Това че аз харесвам преслава си е мое лично мнение. Изказване. Всеки има право на това. Аз познавам творчеството и от 10 г. От началото на кариерата и. Винаги ще я подкрепям. Има и по големи от преслава. Немога да ви я пробутам. Немога да се карам с вас. Вие преценяте. Решавате. Затова сме коментатори. Това е. Потребители.

 16. Кристина

  апр. 03. 2016

  До елена. Ели тони съм я виждала на живо. Много е сериозна. Знам я още от кристали. Преди да влезе в пайнер. Тя създаде бг музика. Пее на живо. Песните и са страхотни. Поздравявам я. Глория се учеше от нея. Има големи оит преслава. Глория. Цвети янева. Мария. Теди александрова. Татяна. Яница. Илиян. Те са мегазвезди. Немога да ви карам насила да харесате преслава. Това вие решавате. И преценяте. Немога да ви я пробутам. И да се карам с вас. Но има по големи звезди от преслава. Които отдавна са в бранша. И са с по голям опит. Ели.

 17. Кристина

  апр. 03. 2016

  До елена. Ели неозначава че преслава като ми е любимка. И на вас да стане. Вие преценяте. И решавате. Това е ваше собствено мнение. Немога да ви я пробутам насила. Познавам творчеството и. От началото на кариерата и. Винаги ще я подкрепям. Това е мое изказване. И мнение. Тони дачева я познавам още от кристали. Глория се учеще от нея. Тя първа влезе в пайнер. Създаде бг музика. Пее на живо. Има по големи звезди от преслава. Глория. Мария. Илиян. Димана. Цвеги янева.теди александрова. Калин врачански. Те са мегазвезди.уникални са. Поздрави. Браво.

 18. Delo

  апр. 04. 2016

  Много са ми забавни подобни коментари за фолк певици и две кукувици, които спорят за тях. 🙂 Чалгата насърчава простотията и селенията в държавата и упадъка на нацията. Една нация без чиста и свята музика не може да съществува!

 19. Кристина

  апр. 06. 2016

  Преси защо толкова много отричаше че няма общо с кукловода и пияния гъмов. Защо излъга феновете си. Макар че съм й фенка не я харесах в образа на криско. Заприлича ми на джудже.

 20. Кристина

  апр. 07. 2016

  Уважаеми потребители преси има дарба. Талант. Потенциал. Изпя най големите. Си хитове лъжа е. Дяволско желание. Новата ти. С артистичност. Има харизма. Полага усилия. Труд. Раздаса се докрай. Виж как се представи добре като тина търнър. Ако е неможеща няма да влезе в шоуто. Да се излага. Да си изгуби феновете. Прави нарочно за да изнудва. И да даде повече пари маги. Всичко е за пари. Нарочно се прави на некадърна. Неможеща. Защо и се връзвате. Ха. Ха.

Добавете коментар