Наско Сираков е в нервен срив, състоянието на Илиана Раева го срази!

Наско Сираков е в нервен срив, състоянието на Илиана Раева го срази!
5 (100%) 3 votes

Илиана Раева побърква Наско Сираков, футболната звезда вече не издържа!

Наско Сираков не може да приеме вече дълги години, че Илиана Раеванима нещо като болест, която не се лекува с нищо!

Наско Сираков не може да приеме вече дълги години, че Илиана Раева има нещо като болест, която не се лекува с нищо!

Една от най-смелите и властни българки подлудява мъжа си. Илиана Раева вече не се търпяла с нейната аранхофобия, разкриват приятелите ѝ. Както „Уикенд“ писа, шефката на родната ни художествена гимнастика от близо 45 години имала огромен страх от паяци. Тя изпадала в ужас само при споменаването им, което напоследък се отразявало повече от негативно върху съпруга ѝ, научи Kliuki.bg.

Наско Сираков се вбесил особено много при една случка, разиграла се на футболен мач. Двамата с Илиана гледали двубой на „Левски“ от ложата на стадиона, когато Раева започнала да крещи, че върху нея има паяк. Мъжът ѝ умрял от срам, защото се почувствал унизен пред познатите си.

„Тук всички ме уважават, а ти ме направи за смях.“ – развикал се на връщане от мача Наско Сираков, твърдят очевидци.

Илиана Раева се сдобила с тази фобия още в началната си детска възраст. Тогава имала неприятно преживяване с паяк и това ѝ останало до живот. През първите години от брака Наско се опитвал да се преструва, че това не го притеснява, но с времето състоянието на жена му се усложнявало все повече и вече не издържал, защото тя го излагала навсякъде, където се спомене за паяци.

„Илиана трябва да се владее повече. Ясно е, че това е един вид болест, но все пак може да опита да я овладява. Когато обичаш човека до себе си, правиш жертви.“ – смятат приятелите на семейството.

Бившата гимнастичка обаче не можела да се промени. Тя вече била опитала няколко пъти да превъзмогне страха си, но безуспешно. Затова се примирила със състоянието си, но Наско Сираков не можел да се примири. Двамата често се карали на тази тема, което притеснявало дъщерите им и всичките им близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар