Албена Вулева изненадва в новото предаване

Албена Вулева изненадва в новото предаване
4.8 (96%) 5 votes

Албена Вулева изненада зрителите на новото предаване „Звездни стажанти” по Нова ТВ, което стартитра за първи сезон.

Албена Вулева доказа и в "Звездни стажанти" своя бистър ум

Албена Вулева доказа и в „Звездни стажанти“ своя бистър ум

В шоу продукцията са събрани различни популярни и познати на зрителската аудитория личности. Те са представени в нова светлина и им са дадени различни от обичайните в ежедневието им роли – вместо успешни лидери или знаменитости, те са просто стажанти в голям бизнес проект, където други професионалисти го оценяват и критикуват, като накрая на всеки епизод има застрашени от отпадане. Накрая един ще спечели наградата и предаването.

Както се очакваше, между играчите възникнаха известни пререкания относно стила на работа, идеи и отношения вътре в групата. Отборите са женски ии срещу тях изцяло мъжкия тим на Тити Папазов, Юлиян Константинов, рап изпълнителя Сто Кила, Денди и други.

Една от големите изненади в предаването се оказа русата фурия от телевизионния екран – Албена Вулева, провокативна и с дота остър език, но явно и с остър ум. В последните епизоди Албена показа дисциплина, самоувереност, смелост, креативност и владеене на нервите и реакциите си. Все неща, които силно липсват в нейните съотборнички, както и в нейните противници от мъжкия отбор.

Липсата на организация и креативност са стряскащи за хора, които все пак са постигнали доста в своя професионален път, особено имената на Петя Буюклиева, Марта Вачкова, Константинов. Актрисата Алекс Сърчаджиева и донякъде Денди са може би имената на малко по-инициативните играци до момента, последният отстранен е Денди. Оттук нататък за мъжете нестандартното мислене ще бъде истинско табу, коментира и изданието ни за най-новите светски новини и събития Kliuki.bg.

Предстои ни да видим бъдещето развитие на останалите участници в този риалити формат на малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар