Райна с нов хит и все по-щастлива

Райна с нов хит и все по-щастлива
4.2 (84%) 5 votes

Райна с нов хит и все по-щастлива, фолк фурията Райна предстви пред публиката последния си музикален проект, който реално не е много нов, но е отлежавал в съзнанието й около две години, докато види бял свят.

Чаровната Райна не спира на обикаля света и да прави музиак за своите фенове

Чаровната Райна не спира на обикаля света и да прави музиак за своите фенове в Бългрия и чужбина

Много искрена и лека балада, за откровенията на Райна, за хубавите и по-малко щастливите периоди в житейския път на всеки от нас, за възходите и спадовете, песента се казва „Написано с любов“. Това е песен, както самата Райна, сподели написана с много емоция, много различна от това, което е в момента на пазара в нейния бранш, но тя е усетила сега момента да издаде пазрчето. Една наистина красива и смислена като мелодия и текст песен. Тя е клипирана на едни прекрасни местенца из Италия, прекрасна страна, както кадрите от клипа на певицата отново го потвърждават.

В личен план певицата, както обикновено не споделя изцяло интимния си свят, след дългата си и доста публична връзка с Коцето, също популярен изпълнител, тя е доста по-прикрита относно любовния си живот, може би и с право.

Нейната почивка и най-голямо удоволствие са тъпешествията, тя е истински пътешественик и почитател на целия свят, особено екзотичните му кътчета. Новата година певицата посрещнала, на работа в Канада, но след това, останала там повече от седмица, за да релаксира и да се наслади на красивите зимни картини, всичко това тя сподели пред камерите на Би Ти Ви в неделната утрин за своите фенове.

Разбира се, след студените дни, Райна поела към любимите си местенца с плажове, слънце, красоти ии почивка, с нейния случай това били Филипините и тяхната прекрасн априрода и възможности за пълен релакс. Разбира се, пожелаваме на чаровната Райна още много пътешествия, а също и истинско семейно щастие, пожелава изданието за новини „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар