Бомба: Ето с кого Никол кръшка на Гришо!

Бомба: Ето с кого Никол кръшка на Гришо!
5 (100%) 3 votes

Никол Шерцингер се оказа доста по-опасна от Мария Шарапова и Гришо вече го разбира!

Никол Шерцингер кръшка на Григор Димитров от време на време, но това едва ли го притеснява

Никол Шерцингер кръшка на Григор Димитров от време на време, но това едва ли го притеснява

Григор Димитров сякаш се лута в любовта, откакто се раздели с Маша. За него определено не може да се каже, че е много щастлив с Никол Шерцингер, защото певицата непрестанно е подозирана в изневери. Тя пътува толкова често и Гришо изобщо не е нясно с кого се среща, разбра Kliuki.bg.

Говори се, че мулатката въртяла от години любов с голямата италианска звезда Ерос Рамацоти. Двамата направиха общ хит преди време и оттогава от време на време си лягали заедно. Интересното е, че Никол и италианецът паралелно имали сериозни връзки, а се ползвали един друг само за физически удоволствия.

Григор Димитров, разбира се, не бил наясно какви ги върши Никол Шерцингер, но двамата предварително се разбрали да не позволяват връзката им да става от баналните и скучните, а по-скоро имали отворени взаимоотношения, в които не се месят на другия.

Страхът от обвързване е част от живота и на двамата. Никол е почти на 40 г., но напусна Хамилтън, когато той заговори за сватба. Григор пък е значително по-млад, но и той не пожела да се ожени и се раздели с приближаващата скоростно 30-те Мария Шарапова.

Шерцингер е с близо 15 год. по-млада от Ерос Рамацоти, но това за него не може да бъде никакъв проблем, понеже втората му съпруга е с 10 год. по-млада и от Никол. Италианският певец се слави като голям женкар и за него не би представлявала трудност да кръшка даже на младата си съпруга.

„Рамацоти е творец, а един творец се нуждае най-вече от муза. Щом жените са неговата муза, така да бъде. Важното е да твори за Италия, а той го прави успешно от над 30 години.“ – пишат на Апенините по отношение на Ерос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар