Жестоко разкритие за Брад Пит втрещи света!

Жестоко разкритие за Брад Пит втрещи света!
4.5 (90%) 4 votes

Брад Пит се оказа шокираща личност, поне според това, което се разбра за него!

Брад Пит се оказа скандален!

Брад Пит се оказа скандален!

Той може да е женен за най-желаната дама в света, но всъщност има неща от живота му, които могат да сразят и най-верните му фенове. В САЩ пишат, че Брад Пит бил напълно отворен в любовта. Затова не отпращал от леглото си нито жени, нито мъже, научи Kliuki.bg.

Преди да се ожени за Дженифър Анистън, актьорът е имал кратка, но страстна връзка с Джони Деп, твърдят зад Океана. Двамата, които днес са известни като плейбойте на Холивуд, пазели тайната като очите си.

Брад Пит обаче нямал кой знае какви влечения към мъжете, а просто от време на време обичал да се разнообразява. Голямата му страст била към жените, при това красивите. Затова не е чудно, че и двата му брака са с хубави и желани дами.

Според слуховете, актьорът все още понякога си лягал с мъже, за да накаже Анджелина Джоли, когато го ядосвала. Неговите изневери са публична тайна, но някои от тях са и с господа.

Дженифър Анистън също знаела за това хоби на Брад Пит, което съществувало още по времето на техния брак. Дори се счита, че сега тя е пуснала информацията до медиите, но остава загадка защо е чакала 10 години, за да го накаже.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар