Райна изригна с жестоко разкритие, признанието й шокира всички! (истината ще ви остави без думи)

Райна изригна с жестоко разкритие, признанието й шокира всички! (истината ще ви остави без думи)
3.7 (73.33%) 6 votes

Райна отприщи македонската си жилка и изля всичко, което мисли!

Пилето на Пайнер – Райна предизвика неочакван скандал с разкритието, което направи. Очевидно бившото гадже на Константин се умори да търпи несправедливости и унижения в живота си и отприщи македонския си характер.

Певицата, която от няколко години осмисля живота си като пътува по различните краища на света и се наслаждава на красотите му, не се стърпя пред множеството сравнения с колежките й от поп фолка, както и факта, че винаги е била принизявана до треторазрядна изпълнителка.

Райна

Райна не се сдържа и даде свобода на македонския си лют нрав

„Така е то – някои хора си плащат за „гледания“ в интернет, а други обикалят света и му се наслаждават“, написа Райна в профила си в мрежата, което беше явен удар по така наречените звезди на Пайнер и особено певици като Галена, Преслава и Андреа.

Екс годеницата на Коцето заяви в прав текст, че се радва на положителните отзиви към последния й проект, който може и да не е счупил рекордите по гледаемост, но поне е стойностен. „В дните, когато вулгарността, пошлостта и цинизма са завладели всичко наоколо, аз правя и ще правя стойностни неща. Не ме интересува кой какво ще каже, защото вече ми се повдига от простащината, която ни е заляла и заплашва всеки момент да ни удави“, изригнала Райна и пред най-близките си хора.

Интересно е обаче как ли ще реагират съперничките й в компанията Пайнер, след като бяха свикнали да въприемат колежката си като един вид безгласна буква, която винаги предпочита да си трае, отколкото да влиза в директни конфликти.

Ако трябва да бъдем честни обаче, красавицата може и да не е на първите страници на таблоидите ката ден, но ежедневието й е далеч по-красиво и смислено от това на станалите. За младата си възраст, певицата успя да обиколи повече от половината свят, а всяко кътче от него й дава повече опит и мъдрост, отколкото кълченето на кълки пред пияници в чалгаджийниците у нас.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Райна изригна с жестоко разкритие, признанието й шокира всички! (истината ще ви остави без думи)”

  1. Кристина

    апр. 06. 2016

    Права е райна.

Добавете коментар