Радина Кърджилова в несвяст: Родителите й проклинат, Деян беснее (Още за кошмара)

Радина Кърджилова в несвяст: Родителите й проклинат, Деян беснее (Още за кошмара)
4.3 (85%) 4 votes

Радина Кърджилова не знае на кой свят се намира

Радина Кърджилова е изпаднала в патова ситуация. Красивата актриса бере плодовете на труда си, хонорарите й летят до небето, тя е по-желана от всякога от режисьори и на сцената, но в къщи е истински кошмар.

Младата актриса е в напреднала бременност, но продължава да играе. Хората са полудели по нея и изкупуват всички билети, ако на фиша се появи нейното име.

Красавицата пълни залата, а това е добре дошло за Деян и семейния бюджет. В последно време Дон Жуан на театъра няма толкова много роли, колкото половинката му и той се радва не само за успеха й, но и на материалното благополучие, осигурено от Радина. Но остава непреклонен и не иска родителите на гаджето си на гости у тях, пише „Уикенд”.

Деян Донков и дума не давал да се изрече за примирие, а Радина, дори и пред раждане, не успяла да оправи нещата.Не е й тайна за никого, че родителите на актрисата, най-вече баща й, известен художник, проклинал деня, в който дъщеря му е срещнала Деян. Той не може да се примири,че неговото момиче е паднало в ръцете на един скандалджия, който често я налагаше, дори я биеше на публични места.

Въпреки драмите около тях и вечните скандали и побоища, Радина отказа да се раздели с Деян. Родителите й не успяха да надвият над тази любов и затова сега зет им нито иска да ги види, нито да ги чуе.

Радина Кърджилова живее в кошмар

Радина Кърджилова живее в кошмар

За да не губи връзка с тях, бременната актриса се среща тайно с мама и тате в градските градинки. Те са щастливи да я видят, като продължават да настояват тя да си вземе живота в ръце и да размисли дали иска да гледа детето си в подобна отровна атмосфера. Въпреки че напоследък Радина Кърджилова и Деян сякаш са намерили баланса, родителите й се съмняват това да трае дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар