След години самота: Райна най-после си намери мъж! (ето кого определи за достоен за сърцето й – подробности)

След години самота: Райна най-после си намери мъж! (ето кого определи за достоен за сърцето й – подробности)
5 (100%) 3 votes

Райна най-накрая май успя да прежали Коцето и да повярва на мъжете!

Пилето на фолка – Райна години наред беше сама и без мъж до себе си. След злополучната си петгодишна връзка с Константин, който буквално й разказа играта с изневерите и разюзданото си поведение, певицата най-сетне реши да повярва отново на мъжете и да позволи някой да плени сърцето й.

Да, македонката с лютия нрав вече е обвързана, за което призна самата тя в интернет. Райна заяви, че се чувства безкрайно щастлива, спокойна и уверена в живота и бъдещето си. Усещания, които й донесе новата любов.

Райна

Райна отново влюбена и щастлива, след толкова години без мъж

Оказа се, че певицата се срещнала и сближила с половинката си по време на пътешествието си до Филипините. Новият й любим е съвсем малко по-голям от нея, тъй като чаровницата никога не е одобрявала връзките на млади момичета с възрастни чичковци.

„Този мъж я окрили. Като че ли тя откри в него всичко, което е търсила – разум, интелект, галантност, чувство за хумор и най-вече добър събеседник, с когото да разговаря. Двамата са в състояние да не спрат да бърборят с часове и дни, а темите им са повече от разнообразни. Нищо общо няма с Коцето този хубавец“, разказват близки до обкръжението на певицата.

За момента Райна е решила да пази в тайна и далеч от хорските очи новата си връзка, защото е суеверна и се бои от лоши помисли и очи. Това, което разбрахме обаче е, че гаджето й е смугъл красавец с добре поддържано тяло, движещ се предимно в спортно елегантен стил.

Двамата са заедно от близо два месеца, но Райна не бързала със заключенията, а да живее под един покрив с любимия не си и помисляла – поне на този етап. Тя била категорична, че ще изчака толкова, колкото е необходимо, за да се увери, че и този път няма да направи грешка и да си изпати така, както с Коцето преди време.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След години самота: Райна най-после си намери мъж! (ето кого определи за достоен за сърцето й – подробности)”

  1. Кристина

    апр. 20. 2016

    Браво на райна. Дано да е щастлива .но само да се пази от хорската злоба. И завист. Защото е голяма у хората.

Добавете коментар