Криско смаза Ася с тези думи, има ли бъдеще връзката им?

Криско смаза Ася с тези думи, има ли бъдеще връзката им?
5 (100%) 2 votes

Криско и любимата му Ася Капчикова се разминават по ключови теми във връзката си.

Рапърът Криско от близо година е сериозно и видимо щастливо обвързан с провокативната танцьорка и Мис Плеймейт Ася Капчикова. Привидно двамата са двойка влюбени млади, които извличат максимума от живота и нямат никакви сериозни намерения в личен план. Оказва се обаче, че не е точно така и тук се крие разковничето на възможна раздяла, научи kliuki.bg.

Ася може да има корона, но ще остане без пръстен

Ася може да има корона, но ще остане без пръстен

Криско е желан от хиляди жени, както и Ася. Изпълнителят на „Шапка ти свалям“ обаче не се определя като типичния рапър, а не крие, че е домошар и предпочита семейния уют. Капчикова, също като него, обикаля по нощните клубове и се кълчи в оскъдно облекло. Прибере ли се обаче при любимия Криско, става жена за чудо и приказ. Готви, чисти, пере, танцува на пилона в спалнята.

Талев засега е видимо доволен от палавата си приятелка, но Ася иска още и още от връзката им. Тя трепери от страх да не би някоя златотърсачка да й отмъкне Криско и затова се старае да бъде топ във всяко едно отношение. В замяна на усилията си обаче иска не малко. В последно време Капчикова се размотава с нежен пръстен на безименния пръст, които мнозина се усъмниха, че е годежен, но всъщност е подканване към Криско, че е дошло времето да падне на колене пред идеалната си приятелка, пише vsekiden.com.

Рапърът обаче грубо попари мераците на младата девойка, заявявайки в свое телевизионно интервю, че въобще не му е до сватби и няма шанс в скоро време да надене брачния хомот. Освен това, Криско е видимо подразнен от усилията на Ася да го промени. Красавицата тренира неуморно във фитнеса, за да поддържа стегнатата си форма, а Талев наскоро демонстрира добре оформено коремче. Капчикова полага неимоверни усилия да го мотивира и буквално да го натика в залата, което никак не се нрави на Криско, свикнал сам да си е шеф.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар