Башар Рахал съсипа съпругата си: Виж с коя го завари Калина! (семейството му е разбито – снимки)

Башар Рахал съсипа съпругата си: Виж с коя го завари Калина! (семейството му е разбито – снимки)
4.5 (90%) 4 votes

Башар Рахал мина всички граници, съпругата му Калина е в несвяст!

Актьорът Башар Рахал отдавна не е пример за подражание, още по-малко пример за стабилен семеен мъж. Този път обаче той мина всички граници и тотално довърши красивата си съпруга Калина. Семейството му е разбито заради страстната връзка на актьора, на която жена му стана свидетел.

Припомняме, че за креватните подвизи на Башар Рахал се носят легенди като не една и две негови колежки са преминавали през постелята му. Сега обаче актьорът е не просто кръшкач за забавление, а сериозно хлътнал по певицата Зандра.

Башар Рахал

Башар Рахал съсипа не само Калина, но и цялото си семейство

Зандра не е сред известните певици у нас и не разполага нито с хитове, нито с финанси. Тя е натурална българка, но е живяла в Америка и оттам е измислила певческото си име. Връзката й с Башар Рахал датира от снимките на новия й видеоклип, в който актьорът приел да участва съвсем безплатно – сещате се защо.

„Зандра няма пари, милата, но има желание и амбиция за успех. Башар никога не е правил такова нещо – да подпомага „благотворително“ някакви си певачки. Като видя Зандра обаче, още от първите минути сякаш му стана нещо, гледаше я като невменяем. Кадрите, които ще видите в клипа са нищо, пред страстта, която бушува и в двамата“, разкриват близки до обкръжението на Башар Рахал.

Действително той и Зандра са заснели доста интимни сцени, които още от началото не се понравили на жена му Калина. Какъв бил ужасът й обаче, когато се уверила, че интуицията не я е лъгала и че мъжът й е лапнал съвсем реално по екранната си партньорка.

Башар и Зандра са страстни не само в клипа

Башар и Зандра са страстни не само в клипа

Ето я и певицата Зандра, която омая актьора

Ето я и певицата Зандра, която омая актьора

„Стигна твърде далеч това момче. Не може така да нараняваш красива и умна жена като Калина и да разбиваш живота на семейството и детето си. Тя е категорична, че този път връщане няма и му е показала вратата – да си ходи при любовницата, пък да видим колко ще издържат заедно“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар