Сензация: Лияна окончателно разделена с Махмуд, виж кой е новият й от цели 2 години! (още разкрития)

Сензация: Лияна окончателно разделена с Махмуд, виж кой е новият й от цели 2 години! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Лияна и Махмуд не са заедно от повече от две години!

Слуховете, че сърничката Лияна, както я наричаше покойният Павел Чернев във Вип Брадър, се е събрала с бащата на детето си Махмуд, се оказаха пълна лъжа. Певицата окончателно е приключила с кюрда, въпреки че двамата са запазили добрите си отношения заради дъщеря си.

В случая обаче имаме основна новина и тя е, че Лияна не е сама, при това от цели две години. Тя има нова любов до себе си – мъж, когото обича и с когото живее на семейни начала. Нещо повече – новото й гадже обожавало щерка й Дениз.

Лияна

Лияна има съвършено нов мъж до себе си, успя да го скрие от чуждите погледи цели две години

За това призна самата Лияна в свое интервю за популярно столично списание, когато заяви, че мъжът, с когото живее сега и детето й се „наговорили“ и заедно я подтикнали да поднови певческата си кариера. Припомняме, че Лияна се отказа от нея, след множеството проблеми, които й създаваше ревността на Махмуд преди време.

Любопитното е, че въпреки новата си любов, Лияна продължава да носи годежния си пръстен от кюрда и няма намерение да го свали. Тя признава, че бижуто й харесва много, но по-важното е, че то олицетворява най-важните моменти в живота й и самата поява на Дениз.

„С Махмуд винаги ще си останем свързани, та ние имаме дете. Той е прекрасен баща, наистина прекрасен и Дениз винаги може да разчита на него за всичко. Колкото до мен, аз съм щастлива с мъжа до себе си и нищо друго няма значение“, коментира Лияна като предпочита да запази в тайна самоличността на партньора си.

Според източници от светските среди на столицата обаче, певицата е пристанала на млад бизнесмен с успешна адвокатска кантора. Срещнала го докато живеела нормално, извън сферата на музиката и участията си.

Лияна не крие, че се надява да бъде булка някой ден, а колкото до клюките защо не е била на поклонението на приятеля си Павел Чернев, тя е категорична – не исках да давам поводи за грозни слухове и обиди в този момент. Павел трябва да го помнят само с добро, а не с жълтини, коментира красавицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар