Митака от „София-ден и нощ” заби роднина на Бойко Борисов! (Родителката в шок)

Митака от „София-ден и нощ” заби роднина на Бойко Борисов! (Родителката в шок)
5 (100%) 2 votes

Митака от „София Ден и Нощ” удари джакпота

Митака, чието истинско име е Кристиян Кирилов, се е уредил с красива и известна наследница. Автомонтьорът от култовата поредица бе спряган за гадже на поп фолк дивата Анелия. Той участвал в няколко нейни клипове и според слухът, между тях пламнала афера. Вероятно твърде краткотрайна, защото двамата вече не са заедно.

Наскоро популярният як младок е забелязван в компанията на доста желана млада дама от светските среди. Той е гадже на Веселина Бориславова, чиято майка е една от най-известните богати жени у нас. Припомняме, че Цветелина Бориславова и премиера Бойко Борисов бяха двойка преди известно време, но поради ред обстоятелства двамата се разделиха. А дъщерята на милионерката се явява роднина, като доведена дъщеря на министър-председателя, припомнят паметливи.

Митака и новата му изгора изглеждали много щастливи. Те са чести посетители на елитни нощни клубове и двамата не само са забавлявали до откат, но и се радват на близостта си. Всяка една поява в кръчмите обаче на екранния Митак докарвал фенките му до истерия и гаджето му доста се мръщело от известността на любимия си. Но Кристиян кавалерски давал да се разбере на пощурелите момичета, че Веселина е пленила сърцето му и той е глух, и сляп за техните агресивни атаки, пише Всеки ден.

Митака от „София Дени нощ” е сред най-колоритните образи в сериала. Той, заедно с приятеля си от екрана Кристиян Ненов, по-известен като Коки, са едни от най-желаните момчета. Двамата са авери и извън снимачната площадка, и според думите им не си крадат гаджетата, както го правят в поредицата.

Въодушевен от успеха си на екрана, Кристиян Кирилов е решил твърдо да се занимава с актьорско майсторство.

Митака от "София-ден и нощ" заби богата млада наследница

Митака от „София-ден и нощ“ заби богата млада наследница

Той вече е получил предложение да се снима и в други ленти. Освен с кино, хубавецът се е отдал и на другата си страст-фитнеса. Според клюката обаче Цветелина Бориславова не била въодушевена от избора на дъщеря си, но тийнеджърката оставала непреклонна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар