Григор Димитров потъна от срам заради тези разкрития!

Григор Димитров потъна от срам заради тези разкрития!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров не е толкова решителен в любовта, колкото на корта.

Девет месеца след като Григор Димитров и Мария Шарапова се разделиха, темата за отношенията им все още е любопитна. Родният тенисист не е останал никак доволен от разкритията за поведението му спрямо рускинята, които развалят имиджа му на мъжкар, научи kliuki.bg.

Гришо и Маша

Гришо и Маша

Шарапова освен че е по-богата и успешна от Григор Димитров, не пропускала възможност да му го натяква и с цел да тъпче самочувствието му и да го подчинява. Бивш треньор на тенисиста разкрива пикантни подробности от близо 3-годишната им връзка, която приключи миналата есен.

Пред хората двамата спортисти демонстрираха перфектни отношения, но се оказва, че под лъскавата обвивка връзката им е била прогнила. Маша като как е вряла и кипяла в тениса имала огромно самочувствие и искала да доминира и да контролира живота си във всеки аспект, включително и любовните си отношения.

Колеги и приятели на Григор Димитров са категорични, че той едва ли не е имал страх от Шарапова. Тя е известна сред тенисистите като властна и безскрупулна, а където се появи, всички замлъкват. Гришо също бил принуден да си мери думите в присъствието на Маша, за да не си навлича гнева й. Най-вероятно този труден характер, неподлежащ на критики и промяна, е истинската причина за раздялата на тенис двойката, пише vsekiden.bg.

Григор Димитров успя да се изгради като име в тениса и малко по малко започнало да му писва руската дисциплина и контрол, които му прилагала Мария. Така се получил сблъсък на характери, в който Шарапова все се опитвала да се наложи, но накрая Гришо отстъпил и я зарязал. Самата тенисистка наскоро се оплакала, че за деветте месеца след раздялата си с нашенеца не е успяла да намери любовта отново и дори не е имала полов живот.

Слуховете за нрава на Маша ще бъдат голяма спънка пред това да открие любовта отново. След допинг скандала пък тя е на дъното и трудно ще успее да се съвземе. Но както казват, всичко се връща. В момента Григор Димитров се завръща триумфално и трупа успехи, а леглото му топли не коя да е, а Никол Шерцингер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар