Шок: Тайнствена любовница е причина за смъртта на Васил Илиев! (истината за Елмира разтърси всички)

Шок: Тайнствена любовница е причина за смъртта на Васил Илиев! (истината за Елмира разтърси всички)
4 (80%) 4 votes

Мистериозната Елмира предизвикала показното убийство на Васил Илиев!

Шокиращо разкритие излезе на бял свят днес – толкова години след показния разстрел на Васил Илиев. Историята хвърли в потрес онези, които още си спомнят основателя на ВИС-2, който бе най-страшната и знакова фигура на онова време.

Оказа се, че Васил Илиев е можел да бъде жив или поне да загине по-късно от фаталната дата 25 април 1995 година в столицата. Ако не беше мистериозна красавица на име Елмира, която е неоткриваема и до днес, а вероятно вече мъртва. И заради която борецът се развежда с официалната си съпруга Мариета, от която има щерка Ивона.

Васил Илиев

Мая Илиева и Кристина на погребението на разстреляния Васил Илиев. От Елмира обаче няма и следа

Васил Илиев и Елмира се срещат в Японския хотел, където русокосата красавица работи като сервитьорка. Той моментално си я набелязва, а тя се влюбва в него до уши. Следва бурна връзка и скоростен развод с Мариета, която е изпратена обратно в родния Кюстендил, заедно с дъщеря си.

Васил Илиев тогава живее в апартаменнт в „Дружба“, но за Елмира това място не е достойно. Тя държи Васил да купи огромен апартамент точно срещу Японския хотел и да го обзаведе като за кралски особи. Той точно това и започва да прави.

Елмира е жената в живота му и знае всичко за него, но не може да контролира нощния му живот и навика да се разнообразява с различни жени. Васил Илиев продължава да го прави ден след ден и тогава среща фаталната блондинка Кристина Мицева – танцьорка, която после ще стане жена на Любо Пенев.

Васил си губи тутакси ума по Кристина, а Елмира разбира и подивява. А малко по-късно идва и сюблимният момент, в който тя си развързва езика пред неподходящите хора и ги информира къде, кога и с кого ще бъде Васил Илиев. Последствията са ясни на всички – показен разстрел с куршум в главата, от който той умира на място.

Предполага се, че въпросната Елмира също е ликвидирана, за да не запее и да не издаде пред кого е проговорила. Факт е, че следа от нея няма и до днес, което навежда на тази мисъл или поне, че моментално е изчезнала от държавата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар