Фалшив герой: Тайната на Джино накара мнозина да онемеят! (Разтърсащи подробности)

Фалшив герой: Тайната на Джино накара мнозина да онемеят! (Разтърсащи подробности)
5 (100%) 5 votes

Джино се оказа фалшив герой

Джино доста е разкрасил житието-битието си и се е направил на такъв, какъвто не е. Емигрантът от Чикаго и като квартирант във ВИП Брадър показа черти на характера, които бяха пресилени. Оказа се, че бизнесменът не е никакъв баровец, а най-обикновен бачкатор зад океана. Джена е възмездена, защото певицата се опита да подскаже за истинската му природа, но обществеността бе заслепена от момчето, което се правеше на голям богаташ.

Приказките, че е собственик на мощна фирма, която му докарва приходи от милиони долари се оказа поредни балон, който наши сънародници зад океана, разбиха. Оказа се, че шампиона от ВИП Брадър е обикновен шофьор, който върти волана из улиците на Чикаго през седмицата, заедно с останалите си колеги, пише „Галерия”.

Баща му наистина имал камиони, но не толкова колкото му се искало на него, а няколко. Часовниците и ланците, с които мургавелкото не спираше да се фраска в Къщата на Големия брат, както и по нощните клубове, където хитро завъртя главите на златотърсачките и ресторантьорите с митовете за несметното си богатство, се оказаха китайски ментета.

Истината е, че Джино обитава скромна къща в беден квартал на Чикаго, затова и не напирал да се връща в Америка. Но след като развенчаха мита за имането му в чужбина, както и за живота му на „принц”, той бързо си стегна куфарите и се върна при семейството си.

Но изненадите не спират дотук. Според запознати момчето от Чикаго завлякъл свой приятел с двадесет хиляди долара. Той заблудил и Джена, че има тлъсти банкови сметки и проспериращ бизнес, а по време на престоя й я возил с кола под наем.

Джино се оказа менте под прикритие

Джино се оказа менте под прикритие

Съгражданите му коментират, че имиджа му на мачо е фалшив, а в действителност е голям комплексар.Те дори намекват, че Джино Бинкалана си е лягал и с представители на собствения си пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар