Никола срази Ирена Милянкова, бременната актриса е в шок!

Никола срази Ирена Милянкова, бременната актриса е в шок!
5 (100%) 1 vote

Ирена Милянкова е в шок от искането на Никола, войната с Чолата сякаш отново започна!

Ирена Милянкова е в шок от поведението на Никола

Ирена Милянкова е в шок от поведението на Никола

Бившите влюбени Ирена и Чолата не успяха да запазят добрите си отношения много дълго. В началото на годината се появи информация, че двамата са се помирили в името на децата си, но сега враждата отново е започнала, научи Kliuki.bg.

Новият мъж на актрисата – Никола, не понасял Росен Чолов и забранил на Ирена Милянкова да общува с него. Това обаче се оказало невъзможно, тъй като Чолата е баща на четирите ѝ деца и дори най-голямото живее при него.

Откакто научил, че ще има дете от Ирена, Никола започнал все повече да опитва да отблъсква бившия на жена си, защото го смятал за опасен човек, който може да бъде заплаха за бъдещата му дъщеричка. Той съзнавал, че няма как да изключи Росен от живота си, понеже вторият е свързан с жена му чрез децата им, но поне искал да намали контакта на Чолов със семейството му.

„Ники е безсилен, защото Ирена завинаги ще бъде свързана с Росен. Трябва да се примири, няма как.“ – споделят приятелите му.

Според клюката, Никола дори поискал от актрисата да остави другите си деца да живеят с баща си и по този начин да ограничи до максимум контакта на Чолата с бъдещето си дете. Това шокирало Ирена Милянкова, която не искала да се отделя от нито едно от децата, макар че най-голямото от известно време по свое желание е при татко си.

Другият аргумент на Никола Чолаков бил свързан с парите. Според него, ако децата не живеели постоянно при тях, щели да се спестят много разходи по отглеждането им. Както се знае, за разлика от Чолата, другият мъж на Ирена не е от най-богатите, а води нормален живот на брокер.

Не се очаква Ирена Милянкова да приеме предложението на Никола, но е факт, че в дома им ще има прекалено много деца съвсем скоро, а парите, които изкарват и двамата, не са чак толкова много.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар