Страшен шок в семейството на Марешки: Той не иска да повярва, че е истина! (още подробности)

Страшен шок в семейството на Марешки: Той не иска да повярва, че е истина! (още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Веселин Марешки е като онемял от новината, не може да повярва!

Бизнесменът Веселин Марешки е като попарен след неочакваната новина, която разтърси семейството му. Случилото се е свързано с най-любимия човек на Марешки, а именно неговата майка – известната певица на стари градски песни Веска Марешка.

Преди броени дни синът й Веселин научил от нея новината, че жената се кани да започне работа не с кого да е, а с… чалга компанията Пайнер, която да продуцира нейна дуетна песен с друга популярна певица Мария Петрова.

Марешки

Веселин Марешки в шок от новината за влизането на майка му в Пайнер

„Веселин Марешки първо не можеше да повярва, а после направо онемя. Всички знаем каква слава се носи на Пайнер и как хората се подиграват на певците, които отиват в тази фирма. Така стана и с Веселин Маринов, после тръгнаха гаври и с Криско. Марешки обожава семейството си и майка си, и последното, което иска, е да чува как някой се майтапи с тях заради това, че работят с най-голямата машина за производство на чалга у нас“, разкриват близки до Веселин Марешки.

Бизнесменът малко се успокоил, когато Веска Марешка го уверила, че не смята да има никакво поп фолк звучене в предстоящите си песни и ще продължи да изпълнява това, което е пяла цял живот – стари градски шансони.

Припомняме, че Веска Марешка е една от най-тачените и уважавани певици в този стил, както и бъдещата й дуетна партньорка Мария Петрова. Феновете им вече с нетърпение очакват да чуят предстоящия им шлагер и вярват, че действително Пайнер само ще подкрепи песента им, без да се набърква в нея с ритмика и орнаменти.

Веска Марешка е една от най-обичаните певици на стари градски песни

Веска Марешка е една от най-обичаните певици на стари градски песни

Очаква се това да се случи към есента, тъй като в момента Мария Петрова работи по свой нови парчета и видеоклиповете към тях. Докато ги завърши, се очаква и Марешки да се е успокоил от новината на майка си и да я подкрепи в новото начинание.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар