Известен лекар шокира: Преслава ме овърша срещу 5 бона! (мръсните му разкрития ще ви вледенят)

Известен лекар шокира: Преслава ме овърша срещу 5 бона! (мръсните му разкрития ще ви вледенят)
4.3 (85%) 4 votes

Популярен лекар – гинеколог хвърли нечувана бомба с разкритието си за Преслава!

Ужас! Скандалите около поп фолк дивата Преслава не само не секват, ами вече удариха тавана на мръсотията и полшостта. Досега обаче не беше избухвала чак такава „ядрена бомба“ с името на изпълнителката.

Скандалът е просто нечовешки, след като известен лекар – гинеколог разкри напълно сериозно, че е преспал с Преслава и тя буквално го е овършала срещу сумата от 5000 лева. Случката, достойна да засрами и героите от „50 нюанса сиво“, се случила миналата година, пише вестник „Всеки ден“.

Преслава

Нечувани разкрития за Преслава – този лекар хвърли адска бомба

Лекарят, който по обясними причини остава анонимен, още не може да повярва как така се е стигнало дотам, че да оправи най-вървежната певица на Пайнер. А и срещата им започнала по доста по-обикновен и дори скромен начин.

Чисто и просто Преслава била поканена да участва във фотосесия за кампания в помощ на битката с рака на маточната шийка. Целта на кампанията била да се накарат колкото може повече дами да посещават гинекологичния кабинет, за да се предпазят от коварното заболяване.

Преслава се съгласила на снимките, но срещу точно 5 бона, които й били предоставени от лекаря. Вечерта обаче, докато говорели на чашка вино в ресторант какво и как точно трябва да се направи, гинекологът се отпуснал и взел, че си поискал от певицата. А тя пък взела, че му пуснала моментално, разкрива специалистът, пише столичният ежедневник.

На другия ден обаче Преси се отказала да направи фотосесията, тъй като, според нея, била отделила вече един час на медика. „Потърсих я наскоро с друго предложение, но тя ми заяви, че вече е доста заета жена и тарифата й е увеличена значително. Явно отношенията ми с нея ще си останат в миналото, но поне няма да съжалявам – идея си нямате какви ги върши в леглото и на какво е способна. Пълна програма ви казвам“, хвалил се лекарят пред десетки свой авери и познати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Известен лекар шокира: Преслава ме овърша срещу 5 бона! (мръсните му разкрития ще ви вледенят)”

 1. Кристина

  апр. 07. 2016

  Това са пълни лъжи. Преслава е жена с авторитет. С достойнство. Никога не би се изложила. И унижила да си легне заради пари. Явно някой плаща за да я плюят. Все е трън в очите на хората. Защо. Явно някой хора си изкарват хляба по този начин.

 2. Кристина

  апр. 07. 2016

  Преси с кого ли не я свързваха. Това са пълни измислици. И си изкарват хляба по този начин. С лъжи. Явно някой има завист злоба. Омраза. Как ще забие нож на джена и емилия. Сега и с гинеколог. Това са нейни колежки. И приятелки от една фирма са. Заедно ходят на партита.

 3. Кристина

  апр. 08. 2016

  Как може така да унижават преслава. Как ще иде с коко динев. Това са пълни измислици. Пълни лъжи. Или с джино. А че преси е приятелка с емилия. И с джена. Събират се заедно по награди. По участия. И по партита. От една фирма са. Заедно работят. Как може да вярвате на измислици. Измислиците и лъжите на медийте.

Добавете коментар